Ποια μπαχαρικά και αρωματικά κάνουν πιο λαχταριστό το αγαπημένο χειμωνιάτικο πιάτο;
Πως φτιάχνουμε νόστιμο σπιτικό ζωμό από κοτόπουλο, λαχανικά ή μοσχάρι, απαραίτητη βάση για μια σούπα;
Ποια λαχανικά και ποια ψάρια της ταιριάζουν περισσότερο;
Τι περιέχει η καλύτερη σούπα θαλασσινών;
Τις απαντήσεις θα βρείτε στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με το Βήμα.
Επίσης, θα παρακολουθήσετε πως φτιάχνουμε βήμα βήμα ένα ταπεινό και θρυλικό πιάτο, την γαλλική κρεμμυδόσουπα, σε μια συνταγή που μαγειρέψαμε στην κουζίνα της γαλλικής πρεσβείας μαζί με τον σεφ Jean Marie Hoffmann.
Διαβάστε περισσότερα στο Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με Το Βήμα της Κυριακής