Γεννηματά: Ο Τσιπρας έγινε τώρα χορηγός και της Ακροδεξιάς

Η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα επιμείνει στην στρατηγική της αυτόνομης πορείας απορρίπτοντας τη λογική των μετώπων είτε με τη ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ - Κριτική και ενωτική στάση από Καμίνη

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του στο Μακεδονικό, αλλά και για την γενικότερη πολιτική του, που δεν δίνει στους πολίτες την προοπτική της εξόδου από την κρίση και τη βελτίωση της καθημερινότητας του, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά. Το μόνο που περιμένουν οι πολίτες από αυτή τη κυβέρνηση είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών, τόνισε.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι ο κ. Τσιπρας αφού ξέπλυνε τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για την πορεία της χώρας, οδήγησε με τους χειρισμούς του στο Μακεδονικό σε ένα νέο διχασμό που σε συνδυασμό με όλο αυτό το κλίμα συναλλαγών και εκβιασμών που επικρατεί στη πολιτική σκηνή αποτελεί βούτυρο στο ψωμί ακραίων δυνάμεων. Ο κ. Τσίπρας έγινε τώρα χορηγός και της Ακροδεξιάς, επεσήμανε η κυρία Γεννηματά.

Η απάντηση στα προβλήματα των πολιτών που θέλουν να δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται δεν είναι ο σικέ δικομματισμός και η πόλωση που οδηγεί σε ένα νέο διχασμό. Αυτός ο νέος διχασμός σημαίνει και νέες περιπέτειες για τη χώρα, είπε.

Η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα επιμείνει στην στρατηγική της αυτόνομης πορείας απορρίπτοντας τη λογική των μετώπων είτε με τη ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε με έμφαση ότι τις μετεκλογικές εξελίξεις θα καθορίσει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός και όχι οποιοδήποτε άλλο πολιτικό η επιχειρηματικό κέντρο.

Στις 30 και 31 Μαρτίου το συνέδριο

Σε ότι αφορά το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου η Φωφη Γεννηματά τόνισε ότι πρέπει να μπει τέλος στη μεταβατική περίοδο της λειτουργίας του Κινήματος Αλλαγής που δημιούργησε ζητήματα πολυφωνίας που θόλωναν το πολιτικό του στίγμα. Τα κόμματα και οι κινήσεις που αποτελούν το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει τώρα να κάνουν μερικά βήματα πίσω και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τα νέα εκλεγμένα όργανα που θα προκύψουν από το συνέδριο.

Κριτική και ενωτική στάση από Καμίνη

Στη τοποθέτηση του ο Γιώργος Καμινης άσκησε κριτική στην μέχρι σήμερα πορεία λέγοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής εμφάνισε σημάδια αποδόμηση Είμαστε μείον δυο κόμματα και αρκετά στελέχη, τόνισε. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «είμαι εδώ, είναι παρών και στηρίζω την ενότητα»

Λοβερδος : Αντέξαμε στα δύσκολα

Στην δίκη του παρέμβαση ο Ανδρέας Λοβερδος τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής άντεξε στα δύσκολα. Επεσήμανε ότι τα μηνύματα που έρχονται από όλη τη χώρα είναι μηνύματα αισιοδοξίας και συσπείρωσης και υπογράμμισε: κάποιοι οφείλουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό σεβόμενοι την πορεία της παράταξης

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.