Το vima.gr προτείνει για την TV την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Πρωτάθληµα Super league

Ξάνθη – Αρης, ΕΡΤ1, 19:00

Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή», ΑΝΤ1, 20:45

Ο Θέμης καταφέρνει να σωθεί την τελευταία στιγμή από την οργή του Ορέστη και αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο. Η Ελενα υποψιάζεται ότι η Δανάη είναι με τον Μάνο, αλλά ο Πέτρος της λέει ψέματα. Στο μεταξύ η Δανάη και ο Παύλος ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ο Χάρης ανακαλύπτει την αλήθεια για τη Χλόη και γίνεται έξαλλος. Η Αννα ανακοινώνει στους γονείς της την πρόθεση του Χρήστου να την παντρευτεί. Ο Στάθης εντοπίζει τον Τρίγγα στις φυλακές αλλά τον προλαβαίνει ο εισαγγελέας που τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του.

Ξένη σειρά

«Deadly women», ΣΚΑΪ, 00:30

Συνήθως οι γυναίκες φημίζονται για την υπομονή τους. Στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν όλες τη δυνατότητα να συγκρατούν την οργή τους. Στο σημερινό επεισόδιο, μια ερωτευμένη γυναίκα από το Τέξας δε σταματά μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσει τον άντρα που αγαπά. Μια φλογερή κοκκινομάλλα χρησιμοποιεί το όπλο της για να κερδίσει κάθε αντιπαράθεση, ενώ μια ευέξαπτη μητέρα χρησιμοποιεί αδιανόητη βία ενάντια στο μικρό παιδί της.

Ξένη ταινία

«Bullet to the head», STAR, 21:00

Ενας πληρωμένος εκτελεστής ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης μπροστά σε έναν κοινό εχθρό. Η έρευνα ξεκινά από σκοτεινά, ύποπτα σοκάκια και καταλήγει στα ισχυρότερα σαλόνια της Νέας Ορλεάνης. Το δίδυμο αυτό ένωσαν δύο βάναυσοι φόνοι και δεν θα αφήσει κανέναν να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς και τη δίψα τους για εκδίκηση. Η ταινία είναι βασισμένη στο κόμικ μυθιστόρημα με τίτλο «Du Plomb Dans La Tete» του Alexis Nolent, το οποίο έχει εκδοθεί σε τρία μέρη. Πρωταγωνιστούν οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Μομόα, Κρίστιαν Σλέιτερ, Σάρα Σάχι. (ΗΠΑ, 2012, 92′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.