Τηλεπαιχνίδι µαγειρικής

«MasterChef»

STAR, 21.00

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαιτούν την τελειότητα. Το πάθος, το ταλέντο και η φαντασία δεν αρκούν. Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Ο διαγωνιζόμενος που θα ξεπεράσει όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του θα είναι εκείνος που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ελληνική σειρά

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Η επιταγή που δίνει η Σάντυ στον Μανώλη για την επισκευή του βαν αποδεικνύεται ακάλυπτη και η κόντρα μεταξύ τους φουντώνει ολοένα και περισσότερο, αφού στη μέση μπαίνουν και οι καβγάδες για τους κανόνες καλής γειτονίας. Η Τάνια καταφέρνει να ξεγελάσει τον Κωνσταντίνο που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι η κοπέλα του έχει μετακομίσει. Ο Κωνσταντίνος γυρίζει τη Ρόζα σπίτι της από το Πανεπιστήμιο και η Τάνια, που τους βλέπει κρυφά, αποφασίζει για αντίποινα να βγει με τον Λεωνίδα, ο οποίος την πολιορκεί.

Ξένη ταινία

«Ενας άγνωστος ανάµεσά µας»

OPEN, 21.00

Ο Νιλ και η Αμπι Ουόρνερ έχουν τον τέλειο γάμο και ζουν την τέλεια ζωή. Ολα όμως αλλάζουν όταν ο Ράιαν απάγει την κόρη τους, Σόφι. Ο Ράιαν είναι ένας ψυχοπαθής που δεν έχει τίποτα να χάσει, δεν ενδιαφέρεται για λύτρα και σκοπός του είναι να καταστρέψει κομμάτι-κομμάτι τη ζωή που έχτιζε το ζευγάρι τα τελευταία δέκα χρόνια. Το επόμενο 24ωρο μετά την αρπαγή της Σόφι, ο Νιλ και η Αμπι είναι στο έλεος του απαγωγέα και αναγκάζονται να υπακούουν στις ανατριχιαστικές προσταγές του. Πρωταγωνιστούν οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Πιρς Μπρόσναν, Μαρία Μπέλο. (ΗΠΑ, 2007, 86′)