Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ελληνικές σειρές

«Οσο έχω εσένα»

ΣΚΑΪ, 15.10

Η Τούλα θαυμάζει το πρώτο της κόσμημα αλλά ο Γεώργιος δεν δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό. Η Ντίντη μαθαίνει για την απόλυση του Πέτρου και δεν είναι καθόλου σύμφωνη. Ο Γεώργιος απαιτεί να του πει την αλήθεια για τον πατέρα του καθώς το βιοχημικό εργαστήριο απεφάνθη πως δεν μπορεί να είναι ο Φίλιππος. Το γράμμα του Νέστορα προειδοποιεί τον Αλκη να προσέχει τον Αλέσιο. Η Ντίντη επισκέπτεται αιφνιδιαστικά την Αντζελα και της ζητάει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό.

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Από εκεί που δεν το περιμένουν σκάνε οι λαχτάρες, πάλι, για τους Τριαντάφυλλους! Ποιος θα το ‘λεγε ότι το μωρό που βάφτισε πριν από 35 χρόνια η Αλεξάνδρα, για να βγάλει μία υποχρέωση από τις αποκηρυγμένες διακοπές στα Μάταλα, θα χτυπούσε ξαφνικά την πόρτα της θέλοντας να τον παντρέψει; Ο Μάνθος είναι ένας παραδοσιακός κτηνοτρόφος Κρητικός, με τα μαύρα ρούχα, το κεφαλομάντιλο και τις κατσίκες του, και η Αλεξάνδρα είναι έξω φρενών όταν ακούει ότι θα έρθει σπίτι της. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να είναι μέχρι που ο Μάνθος της χτυπά την πόρτα.

Ξένη ταινία

«The terminal»

ΑΝΤ1, 23.45

Ενας ανατολικοευρωπαίος μετανάστης, ο Βίκτορ Ναβόρσκι, καταφθάνει στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και μένει στην κυριολεξία εκεί, καθώς στη χώρα του έγινε πραξικόπημα και έχει ξεσπάσει πόλεμος. Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν πια τη χώρα του ως επίσημο κράτος και έτσι «σβήνεται» από τον παγκόσμιο χάρτη. Αυτόματα, το διαβατήριό του καθίσταται άκυρο και εκείνος περνά τη ζωή του στο μικρό εμπορικό «χωριό» του αεροδρομίου, περιμένοντας κάποια εξέλιξη, που όμως δεν έρχεται ποτέ. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χανκς, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Στάνλεϊ Τούτσι. (ΗΠΑ, 2004, 117′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.