Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30

Ο Μίλτος φεύγει από το σπίτι και αφήνει ένα γράμμα εξηγώντας στη Σοφία και στον Κωστή τους λόγους που τον οδήγησαν στον χωρισμό. Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει από την Κάτια το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε την Ελπίδα και ζητάει τη βοήθεια του Κωστή για να τη βρουν. Εν τω μεταξύ, η Ελλη αποφασίζει να προχωρήσει τη σχέση της με τον Χριστόφορο, παρά τις αντιρρήσεις της Κάτιας, ενώ ο Μιχάλης ζητάει από την Αννα να βγουν για φαγητό. Η Ελλη πηγαίνει στην εταιρεία για να δει τον Χριστόφορο, αλλά εκεί θα επιβεβαιώσει τον μεγαλύτερο φόβο της.

«Το Τατουάζ», ALPHA, 21:50

Το ξέσπασμα της Oλγας και της Αμαλίας δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το νέο θα «παγώσει» όλους τους ήρωες, από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, μέχρι και τη Μαργκώ που θα δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Η Βέρα και ο Θεοχάρης έρχονται εσπευσμένα στην Αθήνα, μαζί με τον Τόνυ που αναλαμβάνει να τους βρει σπίτι, για να μείνουν όλοι μαζί κάπου κοντά στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά. Στην Αίγινα φτάνει και η Ολγα με τον Στέφανο. Η Oλγα τυφλωμένη από τον πόνο, κατηγορεί τον Αλέξανδρο για αυτό που έχει συμβεί στη Λήδα.

Ξένη ταινία

«Τρεις µέρες διορία», OPEN, 21:00

Ο μυστικός πράκτορας Ιθαν Ρένερ (Κέβιν Κόστνερ) ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και ότι έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Λίγο πριν αποσυρθεί, αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την εδώ και χρόνια αποξενωμένη κόρη του (Χέιλι Στάινφελντ), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή στο Παρίσι, με αντάλλαγμα μια πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει. Πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Κόστνερ, Αμπερ Χερντ, Χέιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν. (ΗΠΑ, 2014, 107′)