Ψυχαγωγική εκποµπή

«Your face sounds familiar», ANT1, 20:45

Από αυτή την Κυριακή, οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ιαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα, ανεβαίνουν στο stage του «Your Face Sounds Familiar» και ετοιμάζονται να μεταμφιεστούν σε κάθε πρόσωπο όπως τους υποδείξει το απρόβλεπτο buzzer. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση είναι τα μέλη της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής. Οπως κάθε σεζόν έτσι και εφέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ιδρυμα ή στο Σωματείο της επιλογής του. Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20:00

Ενας ηλικιωμένος γαμπρός παθαίνει ηλεκτροπληξία σε έναν γάμο που έχει οργανώσει η Μάργκαρετ Μπράκενριντ. Οι τέσσερις προηγούμενοι σύζυγοι της νύφης πέθαναν υπό μυστηριώδεις συνθήκες, πράγμα που κάνει τον Μέρντοχ να υποψιαστεί ότι είναι μαύρη χήρα. Ο Κράμπτρι γνωρίζει τη συγγραφέα Λούσι Μοντ Μοντγκόμερι σε ένα μάθημα δημιουργικής γραφής.

Ξένη ταινία

«Φύλακες του γαλαξία», ALPHA, 22:20

Οταν ο Πίτερ Κουίλ, ένας τολμηρός τυχοδιώκτης, αποφασίζει να κλέψει τη μυστηριώδη ουράνια σφαίρα που δίνει απεριόριστη δύναμη στον κάτοχό της, αυτομάτως θα βρεθεί στο στόχαστρο του Ρόναν, ενός εξουσιομανούς, που τη θέλει στη δική του κατοχή. Αντιμέτωπος με ένα αδυσώπητο κυνηγητό, ο Πίτερ Κουίλ αναγκάζεται να συνεργαστεί με ένα πλήθος απροσάρμοστων και περιθωριακών τύπων, όπως τον Ρόκετ, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Γκρουτ, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την αινιγματική και επικίνδυνη Γκαμόρα, αλλά και τον διψασμένο για εκδίκηση Ντραξ. Πρωταγωνιστούν οι Κρις Πρατ, Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβ Μπατίστα, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντζιμόν Χουνσού, Γκλεν Κλόουζ, Μπενίτσιο Τελ Τόρο. (ΗΠΑ, 2014, 110′)