Basket League

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ΕΡΤ2, 17:30

Πρωτάθληµα Super League

Παναιτωλικός – Ξάνθη    EΡΤ1, 19:00

Ξένο ντοκιµαντέρ

«Ντέιβιντ Μπάουι: Τα τελευταία πέντε χρόνια» ΕΡΤ2, 23:45

Μουσικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής του Ντέιβιντ Μπάουι, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στα δύο τελευταία άλμπουμ του, «The Next Day» και «Blackstar», καθώς και στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Lazarus». Σε αυτό το ντοκιμαντέρ έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας προσωπικά αρχεία και αντικείμενά του, ενώ στενοί φίλοι και συνεργάτες του μιλούν για τον μεγάλο καλλιτέχνη και τις πηγές της έμπνευσής του.

Ελληνική ταινία

«Η κληρονόµος» STAR, 23:15

Η Βέρα, πρώην αεροσυνοδός, είναι η όμορφη σύζυγος του Στέλιου Σκαρίμπα, προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Πάνθηρες». Ζει μια ήσυχη ζωή μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά της, μέχρι που μια εξωσυζυγική περιπέτεια του Στέλιου έχει μοιραία κατάληξη. Η Βέρα βρίσκεται ξαφνικά χωρίς σύζυγο και όταν ανοίγει η διαθήκη του δέχεται ένα δεύτερο πλήγμα. Για να κρατήσει την κληρονομιά, η Βέρα πρέπει, από τη θέση του προέδρου, να διατηρήσει τους «Πάνθηρες» στη μεγάλη κατηγορία, αλλιώς η κληρονομιά θα καταλήξει σε κοινωφελές ίδρυμα. Πρωταγωνιστούν οι Σμαράγδα Καρύδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Πέτρος Λαγούτης, Τιτίκα Στασινοπούλου, Κωστής Κορωναίος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χρήστος Σαπουντζής, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Καπουτζίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ερρίκος Λίτσης. (Ελλάδα, 2009, 87′)

Ξένη ταινία

«Η χώρα τού αύριο» ALPHA, 22:50

Η παράξενη συνάντηση μιας έξυπνης, φιλομαθούς και αισιόδοξης έφηβης με έναν ώριμο αλλά απογοητευμένο εφευρέτη, που κάποτε ξεκίνησε ως παιδί-θαύμα, μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να είναι. Η μοίρα θα τους οδηγήσει να αναλάβουν ίσως την πιο επικίνδυνη αποστολή, με στόχο να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ονομάζεται Tomorrowland. Η πύλη εισόδου, όμως, σε αυτή τη διάσταση προϋποθέτει την ικανότητα να εισέλθουν στη συλλογική μνήμη της ανθρωπότητας. Πρωταγωνιστούν οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Χιου Λόρι, Μπριτ Ρόμπερτσον, Ράφεϊ Κάσιντι, Τιμ Μακ Γκρο, Κάθριν Χαν, Κίγκαν-Μάικλ Κι. (ΗΠΑ, 2015, 130′)