Το vima.gr προτείνει στην TV για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00

Ο Βλάσης δέχεται πιέσεις από τον δικηγόρο της Φαίης για να δεχτεί τις μετοχές της. Η επίσκεψη του Χαλέ φέρνει τα πάνω κάτω στη Sofo, αλλά η Ρενάτα θα υψώσει το ανάστημά της και θα βγει κερδισμένη. Ο Αντρέας πιέζει τον Δαμιανό να του φέρει πίσω τη Φλωρέτα, ενώ ο Δαμιανός θέλει απεγνωσμένα τη διαθήκη του. Η Αιμιλία αναγκάζεται να του τη δώσει, αλλά κλείνει μια για πάντα την πόρτα στις σχέσεις της με τον ανιψιό της.

Ξένες ταινίες

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0», STAR, 23:00

Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνή του αποστολή. Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Ωρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει και αυτή τη φορά τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Τζάστιν Λονγκ, Τίμοθι Ολιφαντ. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2007, 119′)

 

«Sliver», ΣΚΑΪ, 24:00

Η μοναχική Κάρλι Νόρις μετακομίζει σε ένα καινούργιο συγκρότημα κατοικιών στο Μανχάταν. Εκεί γνωρίζεται με δύο γοητευτικούς άνδρες που της δείχνουν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους. Ομως, αρκετά σύντομα πληροφορείται πως στην πολυκατοικία έχουν συμβεί μερικές ανεξήγητες δολοφονίες. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν η Κάρλι αρχίζει να υποψιάζεται πως ο ένας από τους δύο άνδρες της ζωής της έχει σχέση με τους φόνους. Πρωταγωνιστούν οι Σάρον Στόουν, Γουίλιαμ Μπόλντουιν, Τομ Μπέρεντζερ, Μάρτιν Λάνταου. (ΗΠΑ, 1993, 107′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.