Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ελληνικές σειρές

«Οσο έχω εσένα»

ΣΚΑΪ, 15.10

Η Κλειώ και ο Αλέσιο πέφτουν συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον. Ο Αλέσιο τη φλερτάρει ολοφάνερα και εκείνη από τη μία χαίρεται, από την άλλη αναρωτιέται αν υπάρχει προοπτική, λόγω της κατάστασής της. Η Αντζελα βρίσκεται σε πανικό καθώς ούτε η Νεφέλη ούτε ο Αχιλλέας γύρισαν σπίτι το βράδυ. Ο Αλέσιο φανερώνει τις προθέσεις του στον Αλκη. Η Μελίνα επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Γεώργιο, αποφασισμένη να λύσει τις διαφορές τους, μια για πάντα.

«Η επιστροφή»

ANT1, 20.45

Ο Νίκος ζητάει από την Ελενα να τον αφήσει μόνο του, με τους ανθρώπους που θεωρεί οικογένειά του. Ο Ορέστης βάζει μπροστά το σχέδιό του να ρίξει όλη την ευθύνη στον Παύλο που έχει σαστίσει και δεν καταλαβαίνει τι πάει να κάνει ο Κορωναίος. Ο Λευτέρης προχωράει το δικό του πλάνο για την εταιρεία. Ο Θέμης προσπαθεί να επωφεληθεί από τη νέα τάξη πραγμάτων, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο Λευτέρης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Η Χλόη τραβάει το σκοινί θέλοντας να εκβιάσει τον Χάρη να μείνει κοντά της.

Ξένη ταινία

«Batman V Superman:
Η αυγή της Δικαιοσύνης»

STAR, 22.00

Με τον φόβο ότι οι ενέργειες ενός σούπερ ήρωα, που φέρεται ως θεός, μένουν ανεξέλεγκτες, ο τρομερός και πανίσχυρος ήρωας-τιμωρός της Gotham City αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τον σύγχρονο σωτήρα της Metropolis, ενώ ο κόσμος προσπαθεί να ανακαλύψει το είδος του ήρωα, που χρειάζεται πραγματικά. Ενώ λοιπόν οι Μπάτμαν και Σούπερμαν βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή γρήγορα ανακύπτει, θέτοντας την ανθρωπότητα στον μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει γνωρίσει ποτέ. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Αφλεκ, Χένρι Καβίλ, Εϊμι Ανταμς, Τζέσε Αϊζενμπεργκ. (ΗΠΑ, 2016, 138′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.