Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Ο Ηλίας και η Καίτη αναλαμβάνουν να σταθούν στο πλευρό της Μένης που μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος. Η Βούλα είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική συνεργασίας του μαγαζιού με τις επιχειρήσεις ενός Ελληνοαμερικανού. Ο Μηνάς όμως έχει κακό προαίσθημα. Το 2019 για την Ξένια και τον Μπάμπη μπαίνει δυναμικά. Ισως να είναι οι τυχεροί του πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Αρκεί να το βρουν. Με αφορμή μια λίστα με τους στόχους της νέας χρονιάς, η Βέλη ενθαρρύνει τον Αγγελο να αφήσει τις λίστες και να γίνει πιο περιπετειώδης. Και προτού καλά- καλά το καταλάβει, ετοιμάζονται να πάνε εκδρομούλα στην Καραϊβική.

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η ένταση ανάμεσα σε Ρία και Μίλτο μεγαλώνει και ο Μίλτος ανακοινώνει στον Κωστή ότι είναι αποφασισμένος να χωρίσει από τη Ρία. Η Κάτια με τη Μαρίνα μιλούν στο σπιτάκι του κήπου, όταν ξαφνικά μπαίνει μέσα η Ελλη. Και ενώ η Κάτια αρχικά αποφεύγει να πει στη Μαρίνα πού βρίσκεται η κόρη της, τελικά δέχεται να της το αποκαλύψει με έναν όρο. Φυσικά θέλει κάποιο αντάλλαγμα. Η Αννα αρχίζει να έχει ερωτικά αισθήματα για τον Μιχάλη, ο οποίος όσο πάει απομακρύνεται και περισσότερο από τη Μαρίνα. Παράλληλα, η σχέση της Ελλης και του Χριστόφορου περνάει κρίση, καθώς εκείνος πιστεύει ότι η Ελλη δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Κωστή.

Ξένη ταινία

«Η µέρα των ηρώων»

STAR, 22.00

Ο απόηχος της τρομοκρατικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013 και ο αγώνας με αντίπαλο τον χρόνο, ώστε να εντοπιστούν οι αδίστακτοι βομβιστές πριν προλάβουν να επιτεθούν ξανά. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέβιν Μπέικον, Τζον Γκούντμαν, Τζέι-Κέι Σίμονς, Μισέλ Μόναχαν. (ΗΠΑ, 2016, 122′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.