Η Κιμ Αν Φόξμαν στο six d.o.g.s

Μία από τις πιο ταλαντούχες DJs των καιρών μας εμφανίζεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στον μουσικό χώρο του Μοναστηρακίου

Με μόνιμη παρουσία στο Panorama Bar, αλλά και στα πιο underground clubs και φεστιβάλ σε όλον τον κόσμο, η Κιμ Αν Φόξμαν, που το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου εμφανίζεται στο six d.o.g.s, «παίζει μουσική που σε κάνει να χαίρεσαι και το κοινό νιώθει αβίαστα αυτή την ενέργεια και έχει να επιδείξει μια πολύ ξεχωριστή καριέρα», όπως έγραψε πρόσφατα για αυτήν το FACT magazine.

Χαβανέζα αλλά μόνιμη κάτοικος Νέας Υόρκης, η Φόξμαν εκτόξευσε τη φήμη της πρώτα ως τραγουδίστρια (vocalist) – ιδιαίτερα μέσω της συνεργασίας της με την κολεκτίβα των Hercules And Love Affair – και έχει πλέον αναδειχθεί σε μία από τις καλύτερες DJs και παραγωγούς στον χώρο.

Αδιαφορώντας για τις εκάστοτε μόδες και με τεράστια γνώση και αγάπη στη μουσική, η Φόξμαν εμπνεύστηκε από τους νοσταλγικούς δίσκους της εφηβείας της, δημιουργώντας το δικό της προσωπικό και δυναμικό στυλ. Οι επιλογές και η συλλογή δίσκων της την κάνουν να ξεχωρίζει ενώ διατηρώντας ένα από τα πιο αξιοσέβαστα residencies στο Good Room του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αλλά και με πολύ συχνές εμφανίσεις στο θρυλικό πια Panorama Bar του Βερολίνου, δεν σταματά ποτέ να εξερευνεί νέα ηχητικά μονοπάτια.

Ως παραγωγός, η Κιμ Αν Φόξμαν κυκλοφορεί μελωδίες που στοιχειώνουν και κολλούν στο μυαλό. Περιζήτητη όμως και ως vocalist με τα σαγηνευτικά φωνητικά της. Η δισκογραφική της, η Firehouse Recordings, βγάζει σταθερά εκεί έξω κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα releases. Η Φόξμαν είναι επίσης γνωστή για την αισθητική της και έχει την ικανότητα να κινείται αβίαστα μεταξύ του χώρου της μουσικής και της μόδας. Εχει σημαντική επαφή και μόνιμες συνεργασίες με brands όπως η Gucci, η Prada και η Adidas.

Βαθιά σύνδεση και αφοσίωση στη μουσική, μεταδοτική αισιοδοξία μέσω των ήχων και πρωτοτυπία: Να ποια είναι η Κιμ Αν Φόξμαν, η οποία εμφανίζεται στο Six Dogs μαζί με τις K.atou (κατά κόσμον Κατερίνα Μόρτζου), Fo (Φώφη Τσεσμελή) και Miss Mjolk.

Χάρη στο djing που ξεκίνησε στα δεκαοκτώ της, η K.atou βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής house και techno σκηνής με ένα ζεστό, υπνωτικό στυλ που έχει βρει ανταπόκριση στα dancefloors ανά τον κόσμο. Ανάμεσα στα πολλά highlights είναι τα set της στα after-hours του Detroit Electronic Music Festival και οι τακτικές εμφανίσεις στο Club der Visionaere.

Η Fo παίζει μουσική επαγγελματικά τα τελευταία 30 χρόνια, έχοντας εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά clubs της Ελλάδας (Cavo Paradiso, +Soda, Club 22, Bolivar Beach Bar, Berlin, Kalua, NID, MAZE, six d.o.g.s, Steam, κ.ά.), ενώ τα τελευταία 19 χρόνια είναι σταθερά resident DJ στο Sodade2 BackStage. Οι εμφανίσεις της κάθε Σάββατο στο backstage του club είναι πολύ γνωστές και επιτυχημένες, σηματοδοτώντας το μακροβιότερο residency σε club της χώρας.

Τέλος, η Αθηναία Miss Mjolk σπούδασε φωτογραφία, αλλά η μουσική είναι το πάθος της και την κέρδισε από μικρή ηλικία. Συνδυάζει και τα δύο, κάνοντας αρκετά πρότζεκτ σε διάφορες γκαλερί της Αθήνας. Στη συνέχεια ήρθε το ραδιόφωνο, ξεκινώντας σε έναν ιντερνετικό σταθμό και παράλληλα σε μπαρ της Αθήνας, με το μεγαλύτερο residency της στον Κύβο, στο Θησείο. Εχει παίξει σε πολλά clubs και bars, όπως τα Yoga Bala, Bios και six d.o.g.s.

HER w/Kim Ann Foxman
+ K.atou, Fo, Miss Mjolk

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Είσοδος 10 ευρώ 

Προπώληση 8 ευρώ:

https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/her-w-kim-ann-foxman-at-six-dogs/

Περισσότερες πληροφορίες: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι.

Tηλ. +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr  

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.