Το vima.gr προτείνει στην TV για την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου

Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00

Ο Λεωνίδας συναντά τη Φλωρέτα προσπαθώντας να αποσπάσει εξηγήσεις, ενώ η Μίκα έρχεται αντιμέτωπη με τη Φαίη και άλλο ένα κόλπο της. Πώς θα αντιδράσει βλέποντας τη βέρα της στο χέρι της μεγαλύτερης εχθρού της; Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας συμμαχεί με τον Δαμιανό, που αναλαμβάνει να του φέρει πίσω τις κλεμμένες μετοχές του, η Αιμιλία όμως έχει τα δικά της σχέδια για να νικήσει τον Αντρέα. Σχέδια που μπορούν να φτάσουν στα άκρα.

Ελληνική ταινία

«Ο θησαυρός», ΑΝΤ1, 21:45

Η – προσφάτως – χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα χρέη που της άφησε ο μακαρίτης. Τα δωμάτια όμως δεν νοικιάζονται εύκολα. Ετσι, μαζί με την ανιψιά της διαδίδουν πως ο μακαρίτης έχει κρύψει έναν θησαυρό στην πανσιόν. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν δωμάτιο, και έτσι ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά. Πρωταγωνιστούν οι Παύλος Χαϊκάλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φαίη Ξυλά, Μιχάλης Μαρίνος κ.ά. (Ελλάδα, 2017, 100′)

Ξένη ταινία

«Transporter 3», STAR, 23:00

Ο Φρανκ Μάρτιν επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, έχοντας ως στόχο να μεταφέρει τη νεαρή και γοητευτική Βαλεντίνα, κόρη ενός υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Στην πορεία του όμως συναντά δύο εμπόδια: τον Τζόνσον, που θέλει πάση θυσία να εμποδίσει το ταξίδι τους, αλλά και έναν εκρηκτικό μηχανισμό που απειλεί να ανατινάξει τον ίδιο τον Φρανκ εάν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό του σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Ναταλία Ρουντάκοβα, Ρόμπερτ Νέπερ, Φρανσουά Μπερλάν. (Γαλλία/Αγγλία/ΗΠΑ, 2008, 93′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.