Προθεσμία Θεοδωράκη σε Δανέλλη για την ψήφο εμπιστοσύνης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε από τον βουλευτή Ηρακλείου να του απαντήσει έως το βράδυ της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και τις τελικές του αποφάσεις για την ψήφο εμπιστοσύνης

Λίγο μετά τις 17:30 της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη, σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει ο δεύτερος στην προσεχή ψηφοφορία της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε από τον βουλευτή Ηρακλείου να του απαντήσει έως το βράδυ απόψε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και τις τελικές του αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε στον κ. Δανέλλη ότι η θέση του Ποταμιού είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, συμπληρώνοντας πως δεν αλλάζει η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στάση του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, όπου ο κάθε βουλευτής θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σεβαστουπόλεως, η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς ο κ. Θεοδωράκης θέλει να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη.

Αν ο βουλευτής επιμείνει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, όπως αναφέρει μέχρι τώρα, δεν διαφοροποιείται μόνο από τη θέση του Ποταμιού αλλά δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα, με τις εξελίξεις στο κόμμα -πιθανή διαγραφή του βουλευτή- να έπονται.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.