Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Δέσποινα αντιμετωπίζει μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να μιλήσει ή όχι στη Μαρίνα, η οποία την αναζητεί και πάλι επιστρατεύοντας όλη της την επιμονή. Παράλληλα προσπαθεί να πείσει το Μιχάλη γι’ αυτά που νιώθει γι’ αυτόν. Η εμπιστοσύνη του έχει κλονιστεί ακόμα μια φορά. Ο Μιχάλης θυμώνει με τη Μαρίνα που δεν του είπε από την αρχή ότι ήταν μαζί με τον Κωστή στο ταξίδι αυτό, με αποτέλεσμα να τσακωθούν έντονα. Μετά από αυτό, η Μαρίνα κατηγορεί τον Κωστή ότι δημιουργεί πρόβλημα στον γάμο της.

Ξένη σειρά

«Grey’s anatomy»

Alpha, 23.00

Ο Αλεξ, η Τζο και η Μάγκι επιστρέφουν στους πρώτους παιδικούς τους έρωτες, με αφορμή την εισαγωγή ενός νεαρού ασθενούς για μεταμόσχευση καρδιάς. Την ίδια στιγμή, η Μέρεντιθ αντιμετωπίζει προβλήματα με την επιστημονική της πατέντα, ενώ η Εϊπριλ, έπειτα  από μια έντονη νύχτα με τον Τομ, του εξομολογείται τις αιτίες πίσω από την ιδιόμορφη συμπεριφορά της. Η σχέση του Τζάκσον και της Μάγκι γίνεται πλέον γνωστή σε όλους μέσα στην κλινική, γεγονός που προκαλεί γενική αμηχανία, ειδικά στον Ρίτσαρντ και την Κάθριν.

Ξένη ταινία

«Αλύγιστος»

STAR, 22.00

Η ταινία εξιστορεί την περιπέτεια του αθλητή στίβου Λούι Ζαμπερίνι, που συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο, εντυπωσίασε τόσο πολύ τον Χίτλερ που ζήτησε να τον γνωρίσει. Ο ίδιος άνθρωπος κατόρθωσε να επιβιώσει από αεροπορικό δυστύχημα, επιπλέοντας σε μια σχεδία επί 47 μέρες, προτού τον ανακαλύψουν οι Ιάπωνες και τον στείλουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, με την επιστροφή του τελικά στην πατρίδα να προκαλεί ρίγη συγκίνησης και ηρωική υποδοχή. Πρωταγωνιστούν οι Γκάρετ Χέντλουντ, Τζακ Ο’ Κόνελ, Μιγιάβι, Ντόμναλ Γκλίσον, Φιν Γουίτροκ. (ΗΠΑ, 2014, 126′)