Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

«Η επιστροφή», ΑΝΤ1, 20.45

Ελληνικές σειρές

«Οσο έχω εσένα»

ΣΚΑΪ, 15.10

Ο Αλκης και ο Γεώργιος διαβάζουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA και ξαφνιάζονται. Ο γιατρός λέει στην Κλειώ κάτι που την αφήνει άφωνη. Η Σύλβια προσπαθεί να δώσει στον Αλκη να καταλάβει γιατί είναι εκείνος συγγενής με τον Αλέσιο και όχι ο Αλέσιο με τον Γεώργιο. Ο Αχιλλέας προτείνει στη Νάνσυ να πάνε σ’ ένα πρωτοποριακό θέατρο. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του επιτρέψει να δει την κόρη του.

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Η Δανάη τα χάνει με την αντιμετώπιση του Μάνου που ουσιαστικά την εμποδίζει να χωρίσει τον Θέμη. Ο Χάρης συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να ακροβατεί ανάμεσα στη Λίλα και στη Χλόη και παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τα δεδομένα. Ο Θέμης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα για τον ανταγωνισμό του με τον Μάνο. Αραγε θα καταφέρει να επηρεάσει τη Δανάη και να την κάνει να ξεχάσει τον έρωτά της;

Ξένη ταινία

«Gamer» STAR, 00.45

Ο δισεκατομμυριούχος Κεν Κασλ δημιουργεί το απόλυτο βιντεοπαιχνίδι. Το παιχνίδι ονομάζεται «Σλέιερς» και πρόκειται για ένα ομαδικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες δημιουργούν από το σπίτι τους ένα αληθινό πεδίο μάχης ελέγχοντας αληθινούς ανθρώπους. Ο Σάιμον είναι ο καλύτερος παίκτης καθώς καταφέρνει να διατηρεί ζωντανό τον χαρακτήρα που ελέγχει. Το παράδοξο όμως είναι ότι ο Κέιμπλ, το άβαταρ του Σάιμον, είναι κανονικός άνθρωπος. Ο Σάιμον έχει καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό και ο Κέιμπλ συνεχίζει να αγωνίζεται και να πολεμά σε κάθε εκρηκτική μάχη. Ο Κέιμπλ, που τον έριξαν στη φυλακή και τον ανάγκασαν να πολεμήσει, καταλαβαίνει ότι η μόνη του ελπίδα είναι να δραπετεύσει από το παιχνίδι και να ανακτήσει την πραγματική του ταυτότητα. Πρωταγωνιστούν οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικλ Κ. Χολ, Αμπερ Βαλέτα, Λούντακρις. (ΗΠΑ, 2009, 81′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.