Το vima.gr προτείνει στην TV για τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου

Ελληνική σειρά

«Το τατουάζ», ΑLPHA, 21:50

Η λύπη διαδέχεται τη χαρά για Τόνυ και Τατιάνα αφού η κατάσταση του μωρού δεν λέει να σταθεροποιηθεί. Η Ελένη αρχίζει να χάνει τα λογικά της και προσπαθεί να πείσει τους γύρω της πως δεν φαντάζεται όσα συμβαίνουν, αλλά όντως συμβαίνουν. Ο Θεοχάρης με τον Παύλο για μια ακόμη φορά θα μαλώσουν για ξένα θέματα και η υπόλοιπη οικογένεια προσπαθεί να τους τα «ξαναβρεί».

Ξένη ταινία

«Θεέ µου, τι σου κάναµε;», STAR, 22:00

Ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ είναι ένα ζευγάρι που μεγάλωσε τις τέσσερις κόρες του με αυστηρές καθολικές αρχές και με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο ο οποίος θα εκπληρώνει το καθολικό γαλλικό όνειρο. Oμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι ώστε οι τρεις πρώτες κόρες τους ν’ αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Αραβα αντίστοιχα. Το βάρος λοιπόν πέφτει στην αποκατάσταση της τέταρτης κόρης, της Λορ. Οταν εκείνη ανακοινώνει στους γονείς της ότι σκοπεύει να παντρευτεί με τον καθολικό φίλο της Σαρλ, εκείνοι πετούν από τη χαρά τους. Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια. Ο Σαρλ κατάγεται από την Αφρική. Πρωταγωνιστούν οι Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Φρέντρικ Μπελ, Ελοντί Φοντάν. (Γαλλία, 2014, 90′)

«Ατακτος παππούς», ΑΝΤ1, 23:45

Ο Τζέισον επιστρέφει στην ανυπόμονη μνηστή του Μέρεντιθ, αλλά πρώτα κάνει μια στάση από τον παππού του, έναν «ανώμαλο» πρώην στρατιωτικό, τον Ντικ. Ο παππούς δεν είναι τόσο σύμφωνος για έναν γάμο που μπορεί να μην είναι ο απόλυτα κατάλληλος για τον εγγονό του. Ετσι, για να τον βοηθήσει να πάρει την κατάλληλη απόφαση, τον πηγαίνει στο κατάλληλο μέρος: spring-break στη Φλώριδα. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζακ Εφρον, Ζόι Ντόιτς, Ομπρεϊ Πλάζα. (ΗΠΑ, 2016, 100′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.