Το vima.gr προτείνει στην TV για την Κυριακή 6 Ιανουαρίου

Ελληνική ταινία

«Μόλις χώρισα», STAR, 23:10

Η μόνη σχέση που είχε ποτέ η Ηλέκτρα ήταν με τον Πέτρο. Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, ήρθε και χτύπησε την πόρτα της το κακό. Με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Το μήνυμα το ακούν όλοι οι φίλοι της εκτός από την ίδια, που λείπει. Αποφασίζουν να της κρύψουν το συμβάν για να γιορτάσουν πρώτα τα γενέθλιά της. Ετσι ξεκινούν και όλες οι παρεξηγήσεις της Ηλέκτρας με τους φίλους της. Πρωταγωνιστούν οι Ζέτα Μακρυπούλια, ΓΙάννης Τσιμιτσέλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λεκάκη, Σήφης Πολυζωίδης, Ζαν Μπερνάρ Φενάιγ, Μαρία Μπακοδήμου, Σίσσυ Χρηστίδου. (Ελλάδα, 2007, 86′)

Ξένες ταινίες

«Ο φύλακας της µνήµης», ΣΚΑΪ, 14:40

Ο Τζόνας γεννήθηκε και ζει μέσα σ’ έναν τέλειο κόσμο του μέλλοντος, χωρίς πολέμους, διακρίσεις, πόνο και αδικίες. Μόνο ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας μέσα σ’ αυτή την κοινωνία γνωρίζει τι πραγματικά συνέβαινε στο παρελθόν. Σταδιακά ο Τζόνας ενηλικιώνεται και σύντομα θα μάθει ποιος είναι ο ρόλος του στην κοινωνία. Είναι εκείνος που θα επωμιστεί με τη σειρά του το βάρος της μνήμης του παρελθόντος. Πρωταγωνιστούν οι Μπρέντον Θουέιτς, Μέριλ Στριπ, Αλεξάντερ Σκάαρσγκαρντ, Τζεφ Μπρίτζες, Κέιτι Χολμς, Τέιλορ Σουίφτ. (ΗΠΑ, 2014, 97′)

 

«Η µαγεµένη», ALPHA, 00:20

Η πανέμορφη πριγκίπισσα Ζιζέλ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον άντρα των ονείρων της. Δε γνωρίζει όμως ότι η σατανική και φθονερή βασίλισσα Ναρίσα θα εξορίσει την πριγκίπισσα από το μαγικό βασίλειο και θα τη στείλει στην πολύβουη πραγματικότητα του σύγχρονου Μανχάταν. Σαστισμένη μέσα σε αυτό το καινούργιο περιβάλλον, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον χαμένο πια παράδεισό της, η Ζιζέλ περιφέρεται άσκοπα αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη μαγεία. Πρωταγωνιστούν οι Εϊμι Ανταμς, Σούζαν Σαράντον, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζέιμς Μάρσντεν, Τζούλι Αντριους. (ΗΠΑ, 2007, 95′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.