Το vima.gr προτείνει στην TV για την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου

Ελληνική ταινία

«Αmore mio», ΑΝΤ1, 23:45

Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια γυναίκα που την ερωτεύονται 2 κολλητοί, άνδρας και γυναίκα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και τα ερωτηματικά που προκύπτουν από έναν γάμο της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Πρωταγωνιστούν οι Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Γιώργος Χρανιώτης. (Ελλάδα, 2015, 95′)

Ξένες ταινίες

«Νερό για ελέφαντες», OPEN, 22:00

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο, η ταινία αφηγείται τη ζωή του Τζέικομπ, ενός νεαρού φοιτητή της Κτηνιατρικής, ο οποίος μετά από μια οικογενειακή τραγωδία παρατάει τις σπουδές του και πιάνει δουλειά σε ένα περιοδεύον τσίρκο. Εκεί γνωρίζεται με μια νεαρή ακροβάτισσα, η οποία τυγχάνει να είναι η σύζυγος του βάναυσου ιδιοκτήτη του τσίρκου. Ανάμεσά τους όμως θα γεννηθεί ένας έρωτας, που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Ρις Γουίδερσπουν, Κρίστοφ Βαλτς. (ΗΠΑ, 2011, 110′)

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει», STAR, 22:50

Ο Τζον Μακ Κλέιν είναι ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης. Επειδή τα Χριστούγεννα θα είναι για αυτόν μοναχικά καθώς η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά βρίσκονται στο Λος Αντζελες, αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι εκεί ώστε να μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή μαζί τους. Τον ίδιο προορισμό έχει και ο τρομοκράτης Χαν Γκρούμπερ, ο οποίος σχεδιάζει να καταλάβει με την ομάδα του το κτίριο της πολυεθνικής στην οποία δουλεύει η γυναίκα του Μακ Κλέιν και να αρπάξει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Τώρα ο Μακ Κλέιν είναι η μόνη ελπίδα. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Μπόνι Μπεντέλια, Ρεγκίνα Βελτζόνσον, Πολ Γκλίσον, Γουίλιαμ Αθερτον. (ΗΠΑ, 1988, 122′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.