Το vima.gr προτείνει για την TV την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου

Ελληνικές σειρές και ξένες ταινίες

Ελληνική σειρά
«Οσο έχω εσένα»
ΣΚΑΪ, 15.10

Ο Γεώργιος δίνει εντολή στο εργαστήριο να γίνει τεστ DNA, ο Αλέσιο δέχεται. Ο Πέτρος έχει στα χέρια του έναν φάκελο από τον Νέστωρα που απευθύνεται στον Αλκη, αλλά αποφασίζει να μην τον δώσει ακόμη. Ο Μάκης ανησυχεί ότι αν ο Νικόλας συνηθίσει στη μεγάλη ζωή των βορείων προαστίων δεν θα καταδέχεται τον Κολωνό. Η Νάνσυ κάνει ζήλιες στον Αχιλλέα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του καινούριου του θεατρικού.

Ξένες ταινίες
«Κρυφή ομορφιά»
STAR. 21.00

Eνας επιτυχημένος διαφημιστής, που ζει στη Νέα Υόρκη, βιώνει αναπάντεχα μια βαθιά, προσωπική τραγωδία με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποσυρθεί από την καθημερινή του ζωή. Οι φίλοι του αλλά και οι συνάδελφοι του, προσπαθούν να τον πλησιάσουν αλλά εκείνος αναζητάει τις απαντήσεις του στο σύμπαν, γράφοντας γράμματα στην Αγάπη, τον Χρόνο και τον Θάνατο. Oταν οι σκέψεις του θα φέρουν απροσδόκητες απαντήσεις, ο ήρωάς μας αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ακόμη και η πιο βαθιά απώλεια, μπορεί να αποκαλύψει στιγμές με νόημα και ομορφιά. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ, Έντουαρντ Νόρτον, Κέιτ Γουίνσλετ, Μάικλ Πένια, Έλεν Μίρεν, Ναόμι Χάρις, Κίρα Νάιτλι. (ΗΠΑ, 2016, 92’)

«Επικίνδυνη αποστολή 3»
ΑΝΤ1, 23.45

O πράκτορας Ιθαν Χαντ, έχοντας αποτραβηχτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις ριψοκίνδυνες αποστολές της υπηρεσίας IMF, απολαμβάνει την ηρεμία και τη γαλήνη στο πλάι της αγαπημένης του, Τζούλια. Ταυτόχρονα, έχει αναλάβει την εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων πρακτόρων. Ξαφνικά όμως, η ήρεμη ζωή του θα ανατραπεί, καθώς θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να σώσει τη συνάδελφό, Λίντσεϊ, που έχει πέσει θύμα απαγωγής στο Βερολίνο, από τον διαβόητο έμπορο όπλων Οουεν Ντέβιαν. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Βινγκ Ρέιμς, Μπίλι Κράνταπ, Μισέλ Μόναγκαν, Κέρι Ράσελ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς. (ΗΠΑ, 2006, 114’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.