Το vima.gr προτείνει για την TV την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου

Τηλεπαιχνίδι

«Deal»

ΑLPHA, 21.50

Λίγο προτού μπει ο καινούργιος χρόνος επιστρέφουν στο πλατό παίκτες από όλες τις σεζόν, οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει κάποιο χρηματικό ποσό ή έχουν αποσπάσει πολύ μικρά ποσά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενας από αυτούς θα κληρωθεί, θα παίξει και θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Την ίδια μέρα, στο πλατό θα βρεθούν και αγαπημένα πρόσωπα του Alpha. Η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Σόλων Τσούνης, η Γωγώ Καρτσάνα και ο Γιώργος Γιαννόπουλος «μπαίνουν» στο παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο, είτε «συμβουλεύοντας» τον παίκτη είτε «εμψυχώνοντάς» τον. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ξένες ταινίες

«Ο χιονάνθρωπος»

STAR, 17.50

Ο Τζακ Φροστ, τραγουδιστής το επάγγελμα, περνά τον περισσότερο χρόνο του σε περιοδείες, με αποτέλεσμα να παραμελεί, χωρίς να το θέλει, τον γιο του, Τσάρλι. Τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή όταν ο Τζακ σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Η θλίψη του Τσάρλι είναι μεγάλη, μέχρι τη στιγμή που ο Τζακ επιστρέφει ως χιονάνθρωπος. Τώρα οι δυο τους θα μπορούν να απολαύσουν μαζί όλα τα ευχάριστα πράγματα που είχαν αγνοήσει τόσα χρόνια. Ομως τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι όταν θα δουν τον Τσάρλι να μιλάει σ’ έναν χιονάνθρωπο και τι θα συμβεί όταν ο καιρός θα καλυτερέψει και θα βγει πάλι ο ήλιος; (ΗΠΑ, 1998, 92′)

 

«Η µαγική οµπρέλα»

OPEN, 20.00

Πενήντα χρόνια μετά την κλασική ταινία «Μαίρη Πόπινς» της Disney, η οποία εκτός από τη λατρεία του κοινού απέσπασε 5 Οσκαρ και συνολικά 13 υποψηφιότητες, οι Τομ Χανκς (στον ρόλο του Γουόλτ Ντίσνεϊ) και Eμα Τόμσον (στον ρόλο της συγγραφέως των βιβλίων «Μαίρη Πόπινς», Πάμελα Λίντον Τράβερς) πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική βιογραφία, που μας ξεναγεί στις συνθήκες δημιουργίας του διάσημου αυτού φιλμ. (HΠΑ/Αγγλία/Αυστραλία, 2013, 125′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.