Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ταινία κινουµένων σχεδίων «Η Λαίδη κι ο Aλήτης» ALPHA, 22.20

Ταινία κινουµένων σχεδίων

«Η Λαίδη κι ο Aλήτης»

ALPHA, 22.20

Η Λαίδη είναι ένα πανέμορφο κόκερ σπάνιελ, που μεγαλώνει μέσα στις ανέσεις μιας ευκατάστατης οικογένειας. Oταν κάποια στιγμή η οικογένεια που τη φροντίζει αποκτά ένα μωρό, η μοίρα της Λαίδης φαίνεται να αλλάζει. Στον δρόμο της όμως, θα εμφανιστεί ο Αλήτης, ένα σκυλί που τρέφεται από τους κάδους και συχνάζει σε ύποπτες γειτονιές. Αν και προέρχονται από διαφορετικό περιβάλλον, οι περιπέτειες που θα ζήσουν θα αλλάξουν τη ζωή τους με μοναδικό τρόπο. (ΗΠΑ, 1955, 73′)

Ξένες ταινίες

«Ταξίδι στο νησί της φαντασίας»

ΣΚΑΪ, 21.00

Η μικρή Νιμ ζει σε ένα ερημικό νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος είναι επιστήμονας. Κάθε τόσο ο πατέρας της βγαίνει στη θάλασσα για να κάνει επιστημονικές μελέτες, μια μέρα όμως πέφτει σε καταιγίδα και δεν επιστρέφει. Ετσι, το νεαρό κορίτσι ζητάει βοήθεια από τη συγγραφέα του αγαπημένου της βιβλίου, με την οποία αλληλογραφεί, για να διαλευκάνει την εξαφάνιση του πατέρα της. Η συγγραφέας, αν και αγοραφοβική, θα εγκαταλείψει το Σαν Φρανσίσκο και θα ξεκινήσει για μια περιπέτεια στο άγνωστο. Πρωταγωνιστούν οι Τζόντι Φόστερ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Αμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Μαρκ Μπρέιντι. (ΗΠΑ, 2008, 96′)

 

«Το χρονικό της Νάρνια:

Το λιοντάρι, η µάγισσα και η ντουλάπα»

OPEN, 22.15

Η Νάρνια είναι μια χώρα παγωμένη, που περιμένει κάποιον να λύσει τα μάγια για να ξανάρθει η άνοιξη. Κάτοικοί της, θηρία με ανθρώπινη λαλιά, νάνοι, γίγαντες, κένταυροι, κάστορες και πλάσματα που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους. Η λευκή μάγισσα κυβερνά για πολλά χρόνια, παγώνοντας κάθε μορφή ζωής. Μοναδικός της αντίπαλος, μια προφητεία που λέει ότι δύο αγόρια και δύο κορίτσια θα διώξουν για πάντα το κακό από τη Νάρνια. Πρωταγωνιστούν οι Τίλντα Σουίντον, Τζόρτζι Χένλι, Σκάνταρ Κέινς, Ανα Πόπλγουελ. (ΗΠΑ, 2005, 127′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.