Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος διέκοψαν τις διακοπές

Οι Κωνσταντίνος Κότσαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψαν δύο μέρες νωρίτερα στο Κορωπί για τις θεραπείες τους

Οι Κωνσταντίνος Κότσαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος διέκοψαν την άδεια των Χριστουγέννων για να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί δύο μέρες νωρίτερα (27/12) και να συνεχίσουν τη θεραπεία τους.

Οι δύο νεαροί άσοι των Πράσινων ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και προσπαθούν να επισπεύσουν την επάνοδό τους στη δράση.

Ο 22χρονος Κότσαρης αποτελεί την πρώτη εναλλακτική του Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο 21χρονος στόπερ Τριανταφυλλόπουλος προπονείται μεν με την πρώτη ομάδα, ωστόσο δεν έχει καταγράψει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Κότσαρης υπέστη θλάση τρίτου βαθμού στο ματς της 2ης αγωνιστικής Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Ιεράπετρα (2-2) και αποφάσισε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας, αντί να χειρουργηθεί. Η περίπτωσή του αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, υπό τον κίνδυνο υποτροπής, ενώ αυτοί τη στιγμή οι Βασίλης Ξενόπουλος και Νίκος Χριστογεώργος είναι οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού.

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.