Ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος και πάλι στο τιμόνι του ΣΕΟΔΙ.

Ποια νέα στελέχη συμμετέχουν στο ΔΣ του Συνδέσμου Οικονομικών Διευθυντών

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ), πρόεδρος εξελέγη  και πάλι ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος. Ο κ. Κωστόπουλος έχει διατελέσει Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής κυρίως σε ενεργειακές και  ξενοδοχειακές επιχειρήσεις  όπως GRANDE BRETAGNESOFITEL, κ.λπ..

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν  γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της οικονομίας, όπως ο Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής των Ελληνικών Χρηματιστηρίων κ. Γκόβαρης,  ο κ. Σανιάνος, Οικονομικοί Διευθυντές εφοπλιστικών εταιρειών όπως ο κ. Πατηνιώτης (ΚΑΡΡΑΣ) που ταυτόχρονα είναι  Πρόεδρος των  Οικονομολόγων των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, ο κ. Κωνσταντίνου (Swiss Marin), o κ. Γιάννης Αντωνόπουλος του ομίλου Μυτιληναίος, κ.α.

Στον απολογισμό των εργασιών  του Συνδέσμου ο κ. Κωστόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο του Συνδέσμου στην διάρκεια της εικοσαετούς πορείας του, ο οποίος συνέβαλε στην ανάπτυξη του οικονομικού Management στη χώρα μας, με συνέδρια, σεμινάρια, αλλά και στην συμβολή του στην φορολογική νομοθεσία, με τις σημαντικές εισηγήσεις του σε φορολογικά νομοσχέδια.

Ειδική αναφορά έγινε στην  ίδρυση από τον Σύνδεσμο της εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,  του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών, που συγκροτείται από  μέλη του Συνδέσμου και σκοπό έχει την παροχή υπηρεσιών κυρίως σε επιχειρήσεις που έχουν  πληγεί από την οικονομική κρίση, με στόχο την επανένταξή τους στην ομαλή οικονομική δραστηριότητα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.