Μετά την μεγάλη φετεινή επιτυχία της πρωτοβουλίας της Γαλλικής Πρεσβείας να κάνει έναν διαγωνισμό για την ελληνική εκδοχή του γαλλικού γλυκού ή αλμυρού macaron, στον οποίο πήραν μέρος ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες και μάγειρες απ’ όλη την Ελλάδα, ο διαγωνισμός ξαναγίνεται φέτος με την ιδέα του ελληνικού éclair. Αγαπημένο γλυκό και των ελλήνων πιστεύω ότι θα συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους υποψηφίους απ’ ότι το macaron. Καταξιωμένοι Γάλλοι και Ελληνες σεφ και σεφ ζαχαροπλάστες θα είναι και φέτος η κριτική επιτροπή.
Η λήξη της υποβολής υποψηφιότητας είναι την 20η Ιανουαρίου και θα βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το πως θα συμμετάσχετε στo mazichef@yahoo.com που σάς παραπέμπει στην ιστοσελίδα της πρεσβείας.