Ελληνικές σειρές

«Οσο έχω εσένα», ΣΚΑΪ, 15:10

Ο Αλκης, πολύ πληγωμένος από την απόφαση της Μελίνας, φεύγει και η Σύλβια τού νοικιάζει ένα σπίτι που έχει. Η Μελίνα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Νικόλας και η Μελίνα τρώνε με τον Γεώργιο. Ο Μάκης υποστηρίζει τον Αλκη και η Αντζελα τη Μελίνα. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάρει το πτυχίο της Νομικής και η Νάνσυ τον βοηθάει στην προσομοίωση της δίκης. Ο Αλκης πηγαίνει στην εταιρεία να αντιμετωπίσει τον Γεώργιο.

 

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00

Ο Βλάσης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους απαγωγείς. Θα μάθει άραγε ποιος κρύβεται πίσω από την Χαρούλα; Η Μίκα δέχεται απρόσμενες επισκέψεις στο σπίτι της: Η Φαίη ζητά νέα για τη διάσωση του μωρού. Ολη η γειτονιά «κάθεται» σε αναμμένα κάρβουνα. Θα επιστρέψει η μπέμπα στο σπίτι; Ο Αντρέας λέει ψέματα στη Φλωρέτα, αλλά εκείνη τον υποψιάζεται και είναι αποφασισμένη να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Ζούβας και Σύλβια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πάρτι τους, αλλά η Βάνα αρνείται να ακολουθήσει.

Ξένη ταινία

«Oh boy», ΕΡΤ2, 23:45

O Νίκο ζει στο Βερολίνο. Πλησιάζει τα 30 και πρόσφατα αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές του στη Νομική. Ζει για τη στιγμή, ενώ οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις τον αφήνουν αδιάφορο. Μέσα σε μία ημέρα, όμως, όλα αλλάζουν και ο Νίκο αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της μέχρι τώρα στάσης του: χωρίζει με την κοπέλα του, ο πατέρας του τού μειώνει το χαρτζιλίκι και ένας ψυχίατρος επιβεβαιώνει «συναισθηματική ανισορροπία». Παράλληλα, μια αγάπη από τα παλιά τον πιέζει να βρεθεί αντιμέτωπος με τις συναισθηματικές πληγές που της προκάλεσε. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Σίλινγκ, Μαρκ Χόζεμαν, Φριντερίκε Κέμπτερ, Αντρέας Σρέντερς, Τζούστους βον Ντόνανι, Αρντ Κλάβιτερ. (Γερμανία, 2012, 79′)