Το vima.gr προτείνει στην TV για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Ελληνική σειρά

«Το τατουάζ», ALPHA, 21:50

Ο Τόνυ και η Τατιάνα αγωνιούν για το μωρό τους και κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει η περιπέτεια αυτή, που ξεκίνησε με το σατανικό σχέδιο του Στρατηγού. Η Μαργκώ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη κλινική, μπερδεύοντας περισσότερο την κατάσταση με την επιθετική της στάση. Στο μεταξύ, ο Νικόλας κάνει εκ νέου πρόταση γάμου στην Αθηνά, μόνο που δεν μπορεί να ξεφύγει από το προκαθορισμένο πλάνο της προηγούμενης. Η Μαργκώ πηγαίνει στην Αίγινα και η τυχαία συνάντησή της με τον Παύλο θα οδηγήσει σε έναν ακόμη καβγά ανάμεσά τους.

Ξένη σειρά

«Peaky blinders», ΕΡΤ1, 22:00

O Tόμας Σέλμπι έχει καταλάβει ότι η Πόλι και ο Μάικλ τον πρόδωσαν, πηγαίνει όμως στη συνάντηση και εμπλέκεται σε αιματηρή μάχη με τον Λούκα Τσανγκρέτα και τη συμμορία του. Οταν η οικογένεια συγκεντρώνεται για να μάθουν τι συνέβη, ο Τόμι δεν τους αποκαλύπτει την προδοσία του Μάικλ. Στο μεταξύ, ένας στρατιωτικός ψάχνει το κομμουνιστικό παρελθόν τής Εϊντα, ενώ ο Λούκα Τσανγκρέτα καταλαβαίνει με ποιον τρόπο μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο να συζητήσει τα σχέδιά του με τον Αλφι Σόλομονς.

Ξένη ταινία

«Καταδίωξη σε δύο ηπείρους», STAR, 23:30

Μια ανώτερη υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών, που αποσπάστηκε πρόσφατα στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, έχει ως αποστολή να εμποδίσει τρομοκράτες να φτάσουν στις ΗΠΑ. Οπως είναι αναμενόμενο, βρίσκεται στο στόχαστρο και παγιδευμένη για εγκλήματα που δεν έχει κάνει. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται κυνηγημένη και προσπαθεί ταυτόχρονα να επιβιώσει, να αποκαταστήσει το όνομά της και να σταματήσει μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση. Πρωταγωνιστούν οι Πιρς Μπρόσναν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Εμα Τόμσον, Αντζελα Μπάσετ (ΗΠΑ / Αγγλία, 2015, 90′).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.