Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Ξένες σειρές και ταινίες

Super League

Απόλλων Σµύρνης – Ξάνθη

ΕΡΤ1, 16.00

Super League

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

ΕΡΤ1, 19.00

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»

ΕΡΤ2, 20.00

O Κράμπτρι εκτίει την ποινή του στη φυλακή για τον φόνο του τυραννικού συζύγου της αγαπημένης του Εντνα Μπρουκς. Ο Μέρντοχ, στην ίδια φυλακή, ερευνά μια υπόθεση μαχαιρώματος και γρήγορα γίνεται φανερό ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται. Ο Κράμπτρι αθωώνεται.

Διαγωνισµός ζαχαροπλαστικής

«Bake off Greece»

ALPHA, 21.00

Σήμερα το επεισόδιο του «Bake off Greece» είναι αφιερωμένο στα γλυκά γάμου, με guest κριτή τον Στέλιο Παρλιάρο. Οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται και πάλι σε δύο ομάδες. H πρώτη έχει ως αρχηγό τη «Star Baker», ενώ της αντίπαλης ομάδας ηγείται η Μέλη, την οποία όρισε ως αρχηγό η Βένια. Ποια ομάδα θα νικήσει και ποια θα αναγκαστεί να περάσει από τη δοκιμασία τής αποχώρησης; Παρουσιάζει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ξένη ταινία

«Το πλουσιόπαιδο»

STAR, 17.50

Ο Ρίτσι Ριτς, το πλουσιότερο παιδί του κόσμου, έχει τα πάντα εκτός από φίλους. Ενώ μια μέρα αντικαθιστά τον πατέρα του σε μια βαρετή εκδήλωση, ο Ρίτσι στρέφει την προσοχή του στην άλλη πλευρά του δρόμου και σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ ανάμεσα σε μια παρέα παιδιών. Οταν όμως τους ζητεί να παίξει μαζί τους, τα παιδιά αρνούνται. Απογοητευμένος, κλείνεται στον εαυτό του, ώσπου κάποια στιγμή μαθαίνει πως οι γονείς του αγνοούνται ενώ το αεροπλάνο που επέβαιναν πετούσε πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων. Με τη βοήθεια του Κάντμπερι, του πιστού του μπάτλερ και του καθηγητή Κίνμπιν, ενός εκκεντρικού εφευρέτη, θα προσπαθήσει να βρει τους γονείς του. Πρωταγωνιστούν οι Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζόναθαν Χάιντ, Εντουαρντ Χέρμαν, Τζον Λαροκέτ, Κριστίν Εμπερσολ. (ΗΠΑ, 1994, 87′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.