Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προσέθεσε άλλη μία υψηλού επιπέδου εμφάνιση τη φετινή σεζόν, κάνοντας πολλά και όμορφα πράγματα κόντρα στην Μπέτις. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται πλέον στους 20 πιο φορμαρισμένους παίκτες του Europa League. Ο Φορτούνης έχει έως τώρα 4 γκολ και 5 ασίστ σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς των ερυθρόλευκων και βρίσκεται δίκαια στην 17η θέση των καλύτερων παικτών της διοργάνωσης.

Από την άλλη ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, απέδειξε πως δίκαια έχει πάρει γάντια βασικού στους ερυθρόλευκους. Ο Σα, όχι μόνο έπιασε το πέναλτι του Λεόν, κάνοντας και εξαιρετική επέμβαση στην επαναφορά, αλλά είχε ακόμα 3-4 σπουδαίες στιγμές στην αναμέτρησης δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του και κρατώντας τους Μπέτικος στο ένα γκολ.

Η απόδοσή του αναγνωρίστηκε από τους συμπατριώτες του αφού το πορτογαλικό GoalPoint.pt, τον βαθμολόγησε με 6.93 βαθμούς. Έτσι ο Σα έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας με τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στη διοργάνωση, με τον Ποντένσε να μπαίνει και αυτός στην 5άδα της εν λόγω λίστας με 5.77 βαθμούς.