Με την παρουσία του πατέρα του Σαχζάτ Λουκμάν, άρχισε η δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο των δύο κατηγορουμένων που κατηγορούνται για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού, τον Ιανουάριο του 2013 στα Πετράλωνα.

Οι δύο άνδρες μαχαίρωσαν τον 27χρονο, με 7 μαχαιριές, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν όπλα και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, εάν και οι ίδιοι έχουν αρνηθεί ότι είναι μέλη της. Παρόλα αυτά στη δίκη που διεξάγεται για την εγκληματική οργάνωση, οι Χρήστος Στεργιόπουλος και Διονύσης Λιακόπουλος είναι κατηγορούμενοι για το αδίκημα της ένταξης και συμμετοχής σε αυτή.

Σε πρώτο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη με το δικαστήριο να δέχεται ότι η δολοφονία του άτυχου νεαρού τελέστηκε με ρατσιστικό κίνητρο.

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» είπε στην ελληνική δικαιοσύνη ο πατέρας του Λουκμάν, ο οποίος ήρθε και πάλι από το Πακιστάν για να παρακολουθήσει τη δίκη για τη δολοφονία του γιου του.

Στο δικαστήριο, σήμερα έδωσαν το «παρών» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Αννέτα Καββαδία, ο Θοδωρής Δρίτσας και ο Γιώργος Ψυχογιός.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Πέμπτη.