Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Μαγειρική εκποµπή
«Food n’ friends»
ΣΚΑΪ, 18.40
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής, και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν.
Ξένες ταινίες
«Μόνος στο σπίτι»
STAR, 17.40
Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν όμως πίσω κάτι. Τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν. Ο Κέβιν, μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνος στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει ό,τι θέλει για να περάσει καλά. Ομως θα έχει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες, που θα αποφασίσουν να εισβάλουν στο σπίτι. Θα μπορέσει άραγε να τους κατατροπώσει; Πρωταγωνιστούν οι Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Κάθριν Ο’Χάρα, Τζον Χερντ. (ΗΠΑ, 1990, 95′)
«Ο φύλακας»
ALPHA, 23.00
Ο ναυαγοσώστης Μπεν Ράνταλ (Κέβιν Κόστνερ) καλείται να συμμετάσχει ως εκπαιδευτής στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ομάδας διάσωσης «Ναυαγοσώστες της Ακτοφυλακής». Εχοντας πρόσφατα θρηνήσει την απώλεια του πληρώματός του σε μια δύσκολη αποστολή, ο Μπεν βρίσκει τώρα την ευκαιρία να ξεχαστεί μέσα από τις πιο αντισυμβατικές και πρωτότυπες μεθόδους στο μάθημά του. Ο Τζέικ Φίσερ (Αστον Κούτσερ), ένας ατίθασος και κάπως αλαζόνας πρωταθλητής της κολύμβησης, δεν θα έχει την καλύτερη πρώτη επαφή με τον Μπεν, σύντομα όμως θα έρθει η στιγμή για τον Τζέικ που θα συνειδητοποιήσει ότι τα μαθήματα ναυαγοσωστικής του δασκάλου του ήταν στην πραγματικότητα μαθήματα ζωής. (ΗΠΑ, 2006, 129)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.