Αύξηση πωλήσεων και μείωση ζημιών για τη Frigoglass

Για τους πρώτους εννέα μήνες του 2018

Αύξηση πωλήσεων και δραστική μείωση του καθαρού ζημιογόνου αποτελέσματος ανακοίνωσε για τους πρώτους εννέα μήνες του 2018 η εταιρεία προϊόντων επαγγελματικής ψύξης Frigoglass.

Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 17,4% στα 328,4 εκατ. ευρώ, τα ebitda διαμορφώθηκαν στα 48,4 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 26% και οι ζημιές από 41,3 εκατ. το περσινό εννεάμηνο περιορίστηκαν στα 1,09 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία αποδίδει τη διψήφια αύξηση των πωλήσεων του κλάδου Επαγγελματικής Ψύξης στην επιτυχημένη εκτέλεση της εμπορικής στρατηγικής και την ενίσχυση των κερδών ebitda -εκτός από την αύξηση του όγκου πωλήσεων – στη μείωση του κόστους πρώτων υλών.

Ο κ. Nίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigοglass, σχολίασε:«Τα οικονομικά αποτελέσματα του εννεαμήνου επιβεβαιώνουν την διατήρηση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας. Η αύξηση των πωλήσεων και του συγκρίσιμου περιθωρίου EBITDA συμβαδίζει με τις προσδοκίες μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην εφαρμογή των στρατηγικών προτεραιοτήτων και στην υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων μας για να αξιοποιήσουμε τις παρουσιαζόμενες ευκαιρίες ανάπτυξης».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.