Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ελληνικές σειρές
«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30
Ο Δημήτρης συνέρχεται με μερική απώλεια μνήμης, δεν θυμάται τίποτα για την πτώση του από τις σκάλες, ούτε για τη σχέση του με τη Σοφία.  Η Κάτια εκμεταλλεύεται την κατάστασή του και προσπαθεί να βρει τρόπους για να καθυστερήσει την επαναφορά της μνήμης του. Η Δέσποινα μιλάει πρώτη φορά με τον Ανδρέα για τη μικρή Ελπίδα και τι πραγματικά τής συνέβη. Ο Μιχάλης, έξαλλος, αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι γνωρίζει για εκείνη και τον Κωστή. Ο Κωστής ρευστοποιεί τις μετοχές της εταιρείας που έχει στο όνομά του, επιστρέφει τα χρήματα που χρωστάει στην Ελλη και της ζητάει να χωρίσουν.
«Το Τατουάζ», ALPHA, 21:50
Ο Στέφανος καλεί την αστυνομία στην αποθήκη και όλοι μαζί βλέπουν τα αποτρόπαια «σημάδια» που είχε μαζέψει εκεί ο Παντελής, ξεσκεπάζοντας έτσι μια και καλή το πραγματικό του πρόσωπο. Η Βέρα αναστατώνεται πάρα πολύ με τη διάρρηξη στο σπίτι τους και ο Θεοχάρης, εξαγριωμένος, ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο! Ο Νικόλας νιώθει χάλια για τον χωρισμό του με την Αθηνά και βρίσκει παρηγοριά στον Τόνυ. Η Ολγα στήνει μια κομπίνα με τη Βάσω που αλλάζει δραματικά τη θέση της μέσα στη φυλακή. Η Τατιάνα ρωτάει τον Τόνυ ευθέως αν ξέρει για την ανάμειξη της Μαργκώ στο εμπόριο όπλων. Ο Ορφέας προκαλεί τον Αλέξανδρο και οι δύο φίλοι βγαίνουν εκτός εαυτού.
Ξένη σειρά
«Big little lies», ΕΡΤ1, 22:00
Επειτα από έναν ακόμη καβγά, η Σελέστ αρχίζει να κάνει βήματα προς την ανεξαρτησία της. Πριν από την πολυαναμενόμενη γιορτή του σχολείου το φθινόπωρο, η Μάντελιν αντιμετωπίζει τα σοβαρά θέματα του παρελθόντος της που τη στοιχειώνουν, ενώ η Τζέιν μαθαίνει ποιο πραγματικά είναι το πρόσωπο στο σχολείο που ασκεί εκφοβισμό στην Αμαμπέλα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.