Το vima.gr προτείνει για την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου

Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή» ΑΝΤ1, 20.45
Ο Μάνος ζητάει τη βοήθεια του Λευτέρη για την υπόθεση του πατέρα του, ενώ την ίδια στιγμή η Δανάη αναγκάζει τον Ορέστη να παραδεχθεί την πλεκτάνη του. Ο Ορέστης όμως μαθαίνει ότι ο Νικήτας ξέρει τα πάντα για τον Μάνο και καταλαβαίνει πως το πράγμα άρχισε να γίνεται επικίνδυνο για τον ίδιο. Ο Νίκος με τον Γιώργο μοιράζονται με την Ιόλη τις υποψίες τους για τη σκοτεινή πλευρά της Delkum, αλλά εκείνη δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις απόψεις τους για την εταιρεία.

Ξένη σειρά

«True detective» ΕΡΤ1, 22.00
Δύο μήνες μετά την επιδρομή, η έρευνα έχει κλείσει. Ο Βελκόρο έχει φύγει από την αστυνομία και δουλεύει για τον Σέμιον, η Μπεζερίδη έχει υποβιβαστεί στη δουλειά της και στον προσωπικό της χρόνο ερευνά την εξαφάνιση της Βέρα, ενώ ο Γούντρου έχει πάρει προαγωγή. Ο Σέμιον με εκβιασμούς συνεχίζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες μέχρι που πέφτει ο ίδιος θύμα εκβιασμού.

Ξένη ταινία

«Ο νόµος της σιωπής» STAR, 23.00
Ο 19χρονος Τζέι Αρ καταλήγει στη φυλακή για ένα μικρό παράπτωμα και γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής στη φυλακή. Ο Μπρένταν, ο οποίος για πολλούς θεωρείται ο πιο επικίνδυνος άνδρας στην Αυστραλία, θα πάρει υπό την προστασία του τον νεαρό και τον υποχρεώνει να τον βοηθήσει να σχεδιάσουν μαζί την απόδρασή τους. Ο Τζέι Αρ γίνεται μέλος της συμμορίας του Μπρένταν και του υπόσχονται αμύθητο πλούτο, αλλά σύντομα ο νεαρός θα συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και αρχίζει να αμφισβητεί αν μπορεί να εμπιστευθεί τον προστάτη του. Πρωταγωνιστούν οι Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μπρένταν Κέρκβλιετ, Μπρέντον Θουάιτς, Αλίσια Βικάντερ, Γκέοφ Κέλσο, Τζάσεκ Κόμαν, Ματ Ναμπλ, Πίτερ Νιβς, Τομ Μπαντζ. (Αυστραλία/Αγγλία/Καναδάς, 2014, 99′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.