Σε νέες παραγωγικές επενδύσεις προχωρεί η Μινέρβα ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της σε μια βιομηχανία με ευρείες δραστηριότητες στον κλάδο των τροφίμων.
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η νέα επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ που αναφέρεται στη μεταφορά και εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής του ξύδι ΤΟΠ από τον Πειραιά στο Σχηματάρι. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας, σύγχρονης γραμμής παραγωγής που αφ’ ενός επεκτείνει την παραγωγική δυναμικότητα των προϊόντων ξιδιού και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη και δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων.
Το εργοστάσιο στο Σχηματάρι συγκεντρώνει πλέον το μεγαλύτερο μέρος των παραγόμενων προϊόντων (ελαιόλαδο, βούτυρο, μαργαρίνη, έλαια, ξίδι) της Μινέρβα.
«Η νέα γραμμή παραγωγής του ΤΟΠ συνέβαλε και στο λανσάρισμα δύο νέων προϊόντων ξιδιού. Το ξίδι με φράουλα και το ξίδι με πορτοκάλι που εμπλουτίζουν τη γκάμα ΤΟΠ», καταλήγει η ανακοίνωση της Μινέρβα.