Καμμένος διαψεύδει Κοτζιά: Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος

Κάνει λόγο για προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Διαψεύδει τον Νίκο Κοτζιά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δηλώνοντας, σε έγγραφη απάντησή του στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη, ότι ποτέ δεν ανέφερε στο υπουργικό συμβούλιο, όπως έχει καταγγείλει ο πρώην ΥΠΕΞ, ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος.

Μάλιστα θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει και δηλώνει ότι δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει σε μια προσπάθεια «ορισμένων» να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Επίσης, τονίζει ότι τα σενάρια αυτά «διακινούνται, κατά βάση από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης».

Συγκεκριμένα, στην έγγραφη απάντησή του ο κ. Καμμένος σημειώνει ότι: «Επειδή λαμβάνουν πλέον τη μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου επιθυμώ να επαναλάβω και να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος. Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση. Περαιτέρω σας παραπέμπω σε δηλώσεις παρόντων, στο Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργών ενώ παράλληλα υπενθυμίζω ότι σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά. Τέλος θεωρώ την υπόθεση περαιωθείσα και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές μου».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.