ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου
ΕΡΤ2, 16.00
Πρωτάθληµα Super league
Αρης – Ολυµπιακός
ΕΡΤ1, 19.00
Μαγειρική εκποµπή
«Food n’ friends» ΣΚΑΪ, 18.40
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής, και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν.
Ξένες ταινίες
«Η µαγική νταντά» STAR, 13.00
Ο Σέντρικ Μπράουν είναι ένας χήρος που έχει να αντιμετωπίσει τα 7 κακομαθημένα του παιδιά. Επιπλέον, ο άτυχος άνδρας κινδυνεύει να χάσει και την οικονομική βοήθεια από τη θεία του, η οποία τον πιέζει να ξαναπαντρευτεί. Στη χειρότερη περίοδο της ζωής του εισβάλλει στο σπίτι του η νταντά Μακφί, αποφασισμένη να δαμάσει τα 7 ζωηρά και ατίθασα παιδιά. Οι μέθοδοι που ακολουθεί δεν είναι και οι πλέον συνηθισμένες αλλά, καθώς περνάει ο καιρός, τα επτά ζιζάνια μετατρέπονται σταδιακά σε αξιολάτρευτα αγγελούδια. Πρωταγωνιστούν οι Εμα Τόμσον, Κόλιν Φερθ, Αντζελα Λάνσμπουρι. (ΗΠΑ, 2005, 88′)
«Thor 2: Σκοτεινός κόσµος» ALPHA, 23.00
Ο Thor (Κρις Χέμσγουορθ) καλείται να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από έναν νέο εχθρό. Οταν αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική παρουσία της μια φυλή με αρχηγό τον Μάλεκιθ, ο Τhor θα κληθεί να μπει στο πιο επικίνδυνο, μέχρι τώρα, μονοπάτι του καθώς ούτε ο θεός Οντιν (Αντονι Χόπκινς) ούτε ο Χέιμνταλ (Ιντρις Ελμπα) θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Ωστόσο, θα επανασυνδεθεί με την Τζέιν Φόστερ (Νάταλι Πόρτμαν) και θα έρθει αντιμέτωπος με μια απρόβλεπτη διάσταση των γεγονότων που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. (ΗΠΑ, 2013, 98′)