«Έπιασε» τον Καμάτσο ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος έγινε ο 7ος παίκτης σε συμμετοχές στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης

«Έπιασε» τον Καμάτσο ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος έγινε ο 7ος παίκτης σε συμμετοχές στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης

Στο clasico με την Μπαρτσελόνα, ο αρχηγός των Μαδριλένων έφτασε τις 577 συμμετοχές με την φανέλα της «Βασίλισσας της Ευρώπης», ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Καμάτσο.

Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ στο ντέρμπι του «Καμπ Νόου» στην 577η συμμετοχή του με τους «μπλάνκος», όντας ο 7ος στα χρονικά του συλλόγου, φτάνοντας έναν θρύλο της ομάδας, τον Καμάτσο.

Ο Ράμος βρίσκεται για 14η χρονιά στην Μαδρίτη, με την φανέλα της οποίας έχει κατακτήσει 19 τίτλους: 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 πρωταθλήματα ισπανίας, 2 Κύπελλα και 3 Ισπανικά Σούπερ Καπ.

Στα όσα χρόνια βρίσκεται στο «Μπερναμπέου», ο Ράμος έχει σκοράρει 76 φορές. Κάθε χρόνο βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και ήδη στην τρέχουσα περίοδο έχει παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές.

Ο Καμάτσο έπαιξε στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 1973 έως το 1989. Οι Ιέρο και Γκέντο, που έπαιξαν σε 601 ματς είναι οι επόμενοι σε συμμετοχές που «κυνηγά» να ξεπεράσει ο Ράμος. Οι τρεις πρώτοι στη λίστα είναι οι Ραούλ (741 ματς), Κασίγιας (725) και Σαντσίς (710).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.