Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου», ALPHA, 21:00
Η οικογένεια Τριανταφύλλου ετοιμάζεται για άλλο ένα συνηθισμένο, κυριακάτικο τραπέζι. Αυτή τη φορά, όμως, μαζί της θα καθίσει και ένας απρόσκλητος επισκέπτης, ο Λουκάς. Ενας άντρας που ξέρει τα πάντα για την οικογένεια και ισχυρίζεται ότι υπήρξε, για χρόνια, δεξί χέρι του Μενέλαου και κολλητός του Σάββα και του Κωνσταντίνου. Αν και κανείς δεν τον θυμάται, εκείνος θυμάται πολλά και άκρως αποκαλυπτικά μυστικά για το παρελθόν τους. Τι συμβαίνει, τελικά, με τον μυστηριώδη Λουκά;
«Πέτα τη φριτέζα», ΑΝΤ1, 21:45
Ο Λάκης περνάει τη Φωτεινή από ανάκριση λόγω του βασανισμένου κρεβατιού στην αποθήκη της Λαγουδέρας. Ο Αντρέας είναι έτοιμος να αποχαιρετίσει το Φτασμένο και η Φάλον πέφτει στα πατώματα. Ο Κίμωνας προσπαθεί να διορθώσει τη λάθος αγορά του γιου του με τη βοήθεια της Μαριέττας προκαλώντας την οργή του Φίλιππου, ο οποίος πιέζεται και αποκαλύπτει το μυστικό του στον Μένιο. Η Ζαμπέλα με τον Αλέκο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πρίγκιπα μία μέρα πριν πάρει μαζί του τον Αντρέα.

Ξένη ταινία

«Ο υποκινητής», STAR, 23:00
Ενα φορτηγάκι με τέσσερις επιβάτες σταματά έξω από μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Μανχάταν. Τα τέσσερα άτομα μπαίνουν στην τράπεζα και θέτουν εκτός λειτουργίας το σύστημα παρακολούθησης και εκτός μάχης τους φύλακες. Οι πελάτες και το προσωπικό οδηγούνται στο υπόγειο, όπου υποχρεώνονται να φορέσουν φόρμες ίδιες με εκείνες των ληστών. Παράλληλα, η αστυνομία στέλνει τον πιο έμπειρο διαπραγματευτή και πολλές δυνάμεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις δείχνει και ο πρόεδρος της τράπεζας, που αναθέτει σε μια μεσίτρια να φροντίσει για τη διασφάλιση των συμφερόντων του. Τελικά πρόκειται για την τέλεια ληστεία τράπεζας ή κάποιος θέλει να παραπλανήσει κάποιον; Πρωταγωνιστούν οι Ντένζελ Ουάσιγκτον, Κλάιβ Οουεν, Τζόντι Φόστερ, Κρίστοφερ Πάλμερ, Γουίλεμ Νταφόε. (ΗΠΑ, 2006, 119′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.