Πρωτάθλημα Super League
ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΕΡΤ1, 19.00  
Ξένη σειρά
«True detective»
ΕΡΤ1, 23.30
Στη βιομηχανική πόλη Βίντσι στην Καλιφόρνια εξαφανίζεται ο επιχειρηματίας Μπεν Κάσπερ λίγο προτού παρουσιάσει το τελευταίο εγχείρημα στο οποίο είναι επικεφαλής: πρόκειται για τη νέα σιδηροτροχιά. Ετσι αναγκάζεται να το κάνει ένας συνεργάτης του, ο διεφθαρμένος Φρανκ Σέμιον.
Ελληνική σειρά
«Η επιστροφή»
ΑΝΤ1, 20.45
Ο Ηλίας ανακαλύπτει το ψέμα του Νίκου και επισκέπτεται την εταιρεία. Θα καταφέρει ο Νίκος να θολώσει τα νερά ή θα αναγκαστεί να παραδεχθεί την αλήθεια; Η έκθεση του Χάρη κινδυνεύει από την καταστροφική μανία του Σάββα όταν ένας από μηχανής θεός κάνει την εμφάνισή του. Ο Πέτρος λαμβάνει ανώνυμα μια φωτογραφία από το εξοχικό του Νικήτα μαζί με ένα περίεργο σημείωμα. Μήπως εκεί κρύβεται η αλήθεια για την απαγωγή του Μάνου; Το βράδυ της έκθεσης η Ελενα πέφτει σε παγίδα και βρίσκεται σε λάθος αγκαλιά! Θα προλάβει την έκθεση του Χάρη; Παράλληλα ο Πέτρος θα επισκεφθεί το εξοχικό του Νικήτα. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα θαμμένο μυστικό στον κήπο αλλά και έναν επικίνδυνο άνθρωπο.
 
Ξένη ταινία
«Το χάρισμα»
STAR, 23.00
Ο βετεράνος πράκτορας του FBI Τζο Μέριγουεδερ ζητάει τη βοήθεια ενός συνταξιοδοτημένου γιατρού, του Τζον Κλάνσι, για να επιλύσει μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες. Οι υπερφυσικές δυνάμεις του Κλάνσι όμως, ο οποίος αγγίζοντας ένα πρόσωπο ή ένα αντικείμενο βλέπει το παρελθόν και το μέλλον, τον βάζουν στο στόχαστρο του δολοφόνου. Ο serial killer έχει ακριβώς το ίδιο χάρισμα. Ο γιατρός σύντομα θα αντιληφθεί ότι το χάρισμά του δεν είναι αρκετό ενάντια στις δυνάμεις αυτού του στυγερού εγκληματία. Πρωταγωνιστούν οι Αντονι Χόπκινς, Κόλιν Φάρελ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Αμπι Κόρνις. (ΗΠΑ, 2015, 101′)