Κεφάλι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League Κ19 πήρε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 στο γήπεδο της Σουρωτής.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν να προηγούνται από τα αποδυτήρια στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τζοβάρα. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει την εστία του Χριστογεώργου για να ένα δεύτερο τέρμα. Όμως αυτό ήρθε από του Πράσινους, καθώς στο 21’ ο Σέχου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Έντεκα λεπτά αργότερα, (32′) ήρθε η απάντηση από τον Δικέφαλο, με τον Δούμτζη να βάζει και πάλι μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 77ο λεπτό με τον Γαϊτανίδη. Ο Παναθηναϊκός, μείωσε στο 90’ με τον Παπαδόπουλο που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις: 
ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (83′ Βουτσάς), Γαϊτανίδης, Τζοβάρας (28′ Πανίδης), Δούμτσης (64′ Θεοδωρίδης)

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52′ Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61′ Σαντικάι), Σερπεζής, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69′ Παπαδόπουλος).