Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Πρωτάθλημα Super League ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΡΤ1, 19.00

Πρωτάθλημα Super League
ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΕΡΤ1, 19.00
 
Μαγειρική εκπομπή
 
«Food n’ friends»
ΣΚΑΪ, 18.40
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν.
 
Ξένες ταινίες
 
«Ιντιάνα Τζόουνς: H τελευταία σταυροφορία»
ΑΝΤ1, 14.00
Ο Δρ Χένρι Τζόουνς, πατέρας του δυναμικού αρχαιολόγου, του στέλνει από την Ιταλία ένα ημερολόγιο που περιέχει πολύτιμα στοιχεία – περιλαμβανομένου και ενός χάρτη – γύρω από το θρυλικό Αγιο Δισκοπότηρο. Λίγο αργότερα, ο Ιντιάνα πληροφορείται την εξαφάνιση του πατέρα του, οπότε ταξιδεύει στην Ιταλία, μαζί με τον επίτροπο του μουσείου, Μάρκους Μπρόντι, ώστε να αναζητήσει τα ίχνη του. Πράγματι, τον βρίσκει σε μια υπό γερμανική κατοχή περιοχή, αλλά η αποστολή διάσωσης γρήγορα μετατρέπεται σε μια κούρσα ενάντια στον χρόνο. Πρωταγωνιστούν οι Χάρισον Φορντ, Σον Κόνερι, Ντένολμ Ελιοτ, Ρίβερ Φίνιξ, Τζον Ρις-Ντέιβις. (ΗΠΑ, 1989, 116′)
 
 
«The twilight saga: Χαραυγή»
STAR, 23.15
Ο Eντουαρντ και η Μπέλα, μετά από τόσες δυσκολίες και περιπέτειες που πέρασαν, είναι μαζί και γιορτάζουν τον έρωτά τους με έναν φανταχτερό γάμο. Σύντομα όμως το ερωτευμένο ζευγάρι αλλά και όλοι όσοι αγαπούν έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από επακόλουθα της επισημοποίησης αυτής της σχέσης αλλά και της απρόσμενης εγκυμοσύνης της Μπέλα. Πυροδοτούνται εντάσεις και εκρήξεις, που οδηγούν σε μια σοκαριστική εξέλιξη για τον Τζέικομπ Μπλακ. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ. (ΗΠΑ, 2011, 117′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.