Ελληνικές σειρές
«Οσο έχω εσένα»
ΣΚΑΪ, 18.45
Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, ο Αλκης ζητάει δουλειά από τον Μάκη. Μάλιστα του λέει ότι έχει κάποιες πολύ καλές ιδέες για το μαγαζί. Ο Μάκης δέχεται και ο Αλκης ξεκινάει να κουβαλάει τελάρα, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στον Θανάση, ο οποίος δείχνει ανοιχτά τη ζήλια και τη δυσαρέσκειά του. Οι ιδέες του Αλκη αρχίζουν και υλοποιούνται αμέσως και στο παιχνίδι μπαίνει μέχρι και η Αντζελα. Ο Αχιλλέας τώρα, παλεύει μεταξύ θεατρικής συνείδησης και της προκαταβολής που του δίνει ο Θράσος.
 
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Η πιθανή εγκυμοσύνη της Σύλβιας προκαλεί αναστάτωση στην έπαυλη, ενώ ο Θοδωρής αντιλαμβάνεται τον ενθουσιασμό του Λεωνίδα για την άγνωστη που πέρασε από το μαγαζί. Ο Βλάσης καταγράφει τη συνομιλία του με τη Φαίη προκειμένου να έχει στοιχεία στο δικαστήριο και ο Ανδρέας προτείνει στη Βασιλίνα να μετακομίσει μαζί του. Ο Μίμης βρίσκει νέα δουλειά και η Αιμιλία φέρνει τον Αχιλλέα προ των ευθυνών του. Τι θα συμβεί με τη συμφωνία με τους Αραβες που θα φέρει αναστάτωση στην εταιρεία;
Ταινία κινουμένων σχεδίων
«Το τέρας του Παρισιού»
ΕΡΤ2, 21.00
Στο Παρίσι του 1910 ένα τέρας σπέρνει τον πανικό, ενόσω ο επίτροπος Μεϊνό και οι άνδρες του το καταδιώκουν χωρίς αποτέλεσμα. Κάπου στη Μονμάρτρη, στο καμπαρέ «Rare Bird» ολοκληρώνοντας το νούμερό της, η όμορφη Λουσίλ επιστρέφει στο καμαρίνι της, όπου ανακαλύπτει έναν δύσμορφο αλλά αφοσιωμένο φίλο. Εναν φίλο που θα χρειαστεί τη βοήθειά της για να τα βγάλει πέρα με την εχθρότητα, την καχυποψία και την καταδίωξη. (Γαλλία, 2011, 90′)