To vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ξένη ταινία «Spy» STAR, 21.00

Ελληνικές σειρές
«Η επιστροφή»
ΑΝΤ1, 20.45
Ο Μάνος δικαιολογεί στην Αννα τον λόγο που φώναζε το όνομα της Δανάης στον ύπνο του. Θα την πείσει ή η Αννα θα έρθει αντιμέτωπη με μια επικίνδυνη αποκάλυψη; Ο Θέμης και ο Ορέστης ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός που έγραψε το άρθρο εναντίον της εταιρείας και ο Θέμης αναλαμβάνει δράση. Η Νατάλια δείχνει τις φωτογραφίες του Ορέστη και της Εβελίνας στον Πέτρο και του ζητάει να ανακαλύψει ποιος τις έστειλε.
 
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Το «Ψήσταγκραμ 2» αναζητεί σερβιτόρα και η Βέλη είναι αποφασισμένη να πάρει τη θέση μουρμουρίζοντας στον Αγγελο.
Ο Ηλίας δέχεται διάφορα κεράσματα και πεσκέσια και όλα περιέργως προέρχονται από γυναίκες. Η Καίτη φοβάται ότι δεν είναι η μόνη που καλοβλέπει τον Ηλία. Η Βούλα ανησυχεί πολύ για τον αδελφό της τον Μανώλη και πείθει τον Μηνά ότι τώρα, λόγω της άνοιας, πρέπει να μένει μαζί τους τον περισσότερο καιρό. Ο Μηνάς δεν έχει αντίρρηση, μέχρι που ο Μανώλης εξαφανίζεται. Η Σοφία βάζει υποψηφιότητα στο δεκαπενταμελές του σχολείου. Η Ξένια και ο Μπάμπης τη βοηθούν να βγει, αλλά η Σοφία έχει άλλη γνώμη.
Ξένη ταινία
«Spy»
STAR, 21.00
Η Σούζαν Κούπερ είναι μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές της Υπηρεσίας. Αλλά όταν ο συνεργάτης της εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας βρίσκεται σε κίνδυνο, η Σούζαν δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή. Η απρόβλεπτη πράκτορας πρέπει τώρα να αφήσει πίσω το ήσυχο γραφείο της και να εισχωρήσει στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Τζουντ Λο, Ρόουζ Μπάιρν. (ΗΠΑ, 2015, 110′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.