Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Η Ελένη μπαίνει σε ένα γαϊτανάκι από ψέματα προκειμένου να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με τον Φίλιππο, με σύμμαχό της την Αφροδίτη που προσπαθεί να την καλύψει. Η Oλγα στέλνει τη Βάσω στην απομόνωση, μια πράξη όμως που θα φέρει ανεπιθύμητες συνέπειες για την ίδια. Ο Σέκερης λέει όλη την αλήθεια στην Αμαλία και εκείνη τον συμβουλεύει να μη γυρίσει την πλάτη στον γιο του. Ο Νικόλας αναγκάζεται να πει ψέματα στην Αθηνά προκειμένου να κυνηγήσει την αποκλειστικότητα.
 
Ξένη σειρά
«True detective»
ΕΡΤ1, 23.15
Το 2012 ο Κολ με αποδεικτικά στοιχεία μιλάει στον Χαρτ για μία αίρεση, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την εξαφάνιση δεκάδων γυναικών και παιδιών στην ακτή της Λουιζιάνα. Ενα από τα στοιχεία είναι μία βιντεοκασέτα που δείχνει τον τελετουργικό βιασμό και φόνο της Μαρί Φόντενο από μεταμφιεσμένους άνδρες, την οποία ο Κολ έκλεψε από το σπίτι του Τατλ. Ο Κολ αρνείται ότι σκότωσε τον Τατλ, λέει πως το έκαναν οι πρωταγωνιστές της ταινίας για να μην τους εκβιάζει. Ο Χαρτ, σοκαρισμένος από το θέαμα, συμφωνεί να συμμετάσχει στην έρευνα.
 
 
Ξένη ταινία
«Ο γαμπρός της συμφοράς»
ΑΝΤ1, 22.45
Ο Γκρεγκ Φόκερ, ένας νοσοκόμος από το Σικάγο, ταξιδεύει μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Παμ, στη Νέα Υόρκη ώστε να γνωρίσει τους δικούς της. Οι δυο τους σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και τίποτε δεν φαίνεται ικανό να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ο πατέρας της, Τζακ, βετεράνος της CIA και άνθρωπος παλαιών αρχών, αντιμετωπίζει με καχυποψία τον Γκρεγκ και δεν δείχνει  διατεθειμένος να δώσει εύκολα τη συγκατάθεσή του για αυτόν τον γάμο. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπεν Στίλερ, Τέρι Πόλο, Μπλάιθ Ντάνερ, Οουεν Γουίλσον. (ΗΠΑ, 2000, 104′)