Πρόγραμμα Σαββάτου 20/10/2018

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ντοκιμαντέρ
«Beatles vs Stones»
ΕΡΤ2, 23.45
Δημιουργώντας έκρηξη στην παγκόσμια μουσική σκηνή με τον πρωτοποριακό τους ήχο, οι Beatles και οι Rolling Stones έχουν χαράξει τη συλλογική μνήμη για πάνω από 50 χρόνια. Από τη δεκαετία του ’60, νέοι και μεγάλοι έχουν ταυτιστεί με τη μία ή με την άλλη μπάντα. Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις εκπληκτικές ομοιότητες μεταξύ των «αντιπάλων», τις κοινές μουσικές και πολιτιστικές αναφορές, τους δεσμούς και τις φιλίες, που δεν ήταν ορατές από τα μάτια της κοινής γνώμης.
Ξένες ταινίες
 
«Νομοταγείς τύποι»
ΕΡΤ1, 22.00
Ο Βαλ αποφυλακίζεται ύστερα από 28 χρόνια κάθειρξης. Στην πόρτα της φυλακής τον περιμένει ο φίλος του Ντοκ, ο οποίος δείχνει πρόθυμος να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του. Ο αρχηγός της Μαφίας της περιοχής θέλει τον Βαλ νεκρό, γιατί ο γιος του σκοτώθηκε σε ληστεία και κατηγορεί τον Βαλ γι’ αυτό, και ο Ντοκ έχει περιθώριο να τον σκοτώσει μέχρι το πρωί. Μαζί με τον τρίτο της παρέας Χιρς, αρχίζουν να κυκλοφορούν στην πόλη όπως παλιά και ζουν μια νύχτα γεμάτη απίστευτες περιπέτειες. Πρωταγωνιστούν οι Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν, Αλαν Αρκιν, Τζουλιάνα Μάργκουλις, Βανέσα Φερλίτo. (ΗΠΑ, 2012, 87′)
 
«Αθικτοι»
ALPHA, 23.00
Ο Φιλίπ είναι ένας πλούσιος αριστοκράτης που έχει μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο. Επιλέγει για βοηθό στην καθημερινότητά του τον Ντρις, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες των προαστίων του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρ’ όλες τις διαφορές τους, οι πρωταγωνιστές θα καταλήξουν να μοιράζονται μια αληθινή και δυνατή φιλία χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, σε μια ιστορία που εκ πρώτης όψεως μόνο αστεία δεν είναι. Πρωταγωνιστούν οι Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σι, Αν Λε Νι, Οντρέ Φλερό, Κλοντίλντ Μολέ. (Γαλλία, 2011, 112′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.