Η αντίδραση του Ουζουνίδη μόλις άκουσε… μουρμούρα για τον Μοράν

Τι έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Ερικ Μοράν όταν ακούστηκαν αντιδράσεις για τον Ισπανό χαφ σε λάθος του

Η ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το τέλος του ματς στην συνέντευξη Τύπου ήταν ενδεικτική. «Κάποια παιδιά είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει ανήκουν στην ΑΕΚ και πρέπει να τα βοηθήσουμε» είπε ο προπονητής της Ενωσης αναφερόμενος στον κόσμο. Και ουσιαστικά «φωτογράφιζε» τον Ερικ Μοράν. Ο Ουζουνίδης γνωρίζει ότι με τα δεδομένα προβλήματα και τις τεράστιες απουσίες, χρειάζεται όλο το ρόστερ του. Και ο Μοράν χθες χρειάστηκε να μπει σε ένα ντέρμπι ειδικών συνθηκών, μετά από μεγάλη απραξία.

Μάλιστα, ο Ισπανός χαφ στις πρώτες του επαφές με την μπάλα έκανε ένα λάθος, με αποτέλεσμα ο κόσμος της ΑΕΚ να αντιδράσει έντονα. Άλλωστε ο Μοράν δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, καθαρά για ποδοσφαιρικούς λόγους.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα η αντίδραση του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν χαρακτηριστική. Μόλις ακούει το γιουχάισμα του κόσμου με το σκορ στο 0-1 ο τεχνικός της ΑΕΚ σχεδόν φτάνει μέχρι την γραμμή και φωνάζει στον Μοράν «Δεν πειράζει! Vamos, vamos!».

Προφανής στόχος του να τον ντοπάρει ψυχολογικά για να μην επηρεαστεί και να βοηθήσει όσο μπορεί την ΑΕΚ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα. Ακόμη μια κίνηση του Ουζουνίδη για να έχει όλο το ρόστερ του σε… εγρήγορση και σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Γιατί όλοι χρειάζονται.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.