Το vima.gr προτείνει για την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Ελληνικές σειρές και ξένες ταινίες

Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνομα»  ΑΝΤ1, 18.30
Η Ελλη, γνωρίζοντας τη Νάντια Πετρίδου, ανησυχεί ότι είναι η Μαρίνα και τσακώνεται με τον Κωστή. Ο Κωστής πάει να κοιμηθεί στο πατρικό του και εκμυστηρεύεται στη Ρία ότι δεν αντέχει άλλο τη ζήλια της Ελλης. Η Μαρίνα προσπαθεί με τρόπο να πείσει τον Μιχάλη να διεκδικήσει την περιουσία, ενώ η Μάρθα βρίσκει τον τρόπο ώστε η Ρένα να μπει στο σπίτι της Κάτιας. Ο Κωστής δηλώνει την παραίτησή του στον Δημήτρη. Και εκείνος θα αποκαλύψει το αληθινό του πρόσωπο στο Μιχάλη.

Ξένη σειρά

«True detective»   ΕΡΤ1, 23.00
1995. Ο Χαρτ και ο Κολ μαθαίνουν από τον αιδεσιμότατο Τέριο ότι είχε δει τη Λανγκ στην εκκλησία με έναν ψηλό άντρα με ουλές στο πρόσωπο. Συνεχίζουν την έρευνα υπό την πίεση να παραδώσουν την υπόθεση στη νέα ομάδα του Τατλ. Ο Χαρτ τρελαίνεται από ζήλια και οργή όταν βλέπει την ερωμένη του Λίσα με άλλον άντρα. Στο μεταξύ, η έρευνα τους οδηγεί στον θάνατο της Ριάν Ολίβιε που παλαιότερα είχε χαρακτηριστεί ατύχημα, όμως τώρα ο Χαρτ ανακαλύπτει σύμβολα που θυμίζουν τη δολοφονία της Λανγκ. Οι δύο ντετέκτιβ επισκέπτονται ένα θρησκευτικό σχολείο στο οποίο πήγαινε η Ολίβιε, αλλά το βρίσκουν εγκαταλελειμμένο.

Ξένη ταινία

«Η ομηρεία»   STAR, 23.15
Μια παρέα παιδιών δισεκατομμυριούχων, τα οποία βρίσκονται εσώκλειστα σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά στρατόπεδα προκειμένου να γίνουν υπεύθυνοι άνθρωποι, χρήσιμοι στην κοινωνία, πιάνονται όμηροι μιας ομάδας κακοποιών. Από τη μια στιγμή στην άλλη, τα νεαρά πλουσιόπαιδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν κάθε γνώση αυτοσυντήρησης προκειμένου να παραμείνουν στη ζωή. Πρωταγωνιστούν οι Τζέρεμι Σάμπτερ, Φοίβη Τόνκιν, Σεμπάστιαν Κοχ, Μαρκ Μπόναρ. (Αγγλία, 2016, 99′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.