Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή», ΑΝΤ1, 20:45
Ο Μάνος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει κοντά του τον Φώτη! Ποιος όμως θα πάρει το παιδί κοντά του; Ο αδιάφορος πατέρας του ή ο μεγάλος του αδερφός; Ο Μάνος περνάει ένα ερωτικό βράδυ με την Αννα και το επόμενο πρωί όλη η οικογένεια Κορωναίου μαθαίνει για τη σχέση τους. Ποια θα είναι η αντίδραση της Δανάης στη σχέση αυτή;

Ελληνική ταινία

«Νήσος», ALPHA, 22:30
Οταν ο Θεμιστοκλής Δίκαιος, ο τοπικός άρχοντας ενός νησιού, χάνει αιφνίδια τη ζωή του, η κλειστή κοινωνία του χωριού αναστατώνεται. Οχι τόσο για την απώλεια, όσο για το γεγονός ότι ο αποθανών αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία, ενώ ήταν άκληρος. Η διαθήκη του μακαρίτη προβλέπει το μοίρασμα της περιουσίας στις τέσσερις εξουσίες του χωριού: στον πρόεδρο της κοινότητας, στον αστυνομικό διευθυντή, στον δάσκαλο του σχολείου και στον ιερέα της εκκλησίας. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστας Βουτσάς, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δημήτρης Τζουμάκης, Ελένη Καστάνη, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αντίνοος Αλμπάνης. (Ελλάδα, 2009, 96′)

Ξένη ταινία

«The hunger games: Επανάσταση µέρος 1ο», STAR, 23:00
H Κάτνις, μετά την καταστροφή των Αγώνων, βρίσκεται στη σκοτεινή Περιοχή 13. Μαθαίνει πως η περιοχή 12 δεν υπάρχει πια και πως ο Πίτα είναι αιχμάλωτος. Με την καθοδήγηση της προέδρου Κόιν αλλά και τις συμβουλές των πιστών της φίλων, η Κάτνις αποφασίζει να δείξει για άλλη μια φορά το θάρρος της, να σώσει τον Πίτα αλλά και ολόκληρο το έθνος και να γίνει το σύμβολο της Επανάστασης. Οι Αγώνες μπορεί να τελείωσαν για πάντα, αλλά η μάχη για την επιβίωση μόλις ξεκινά. Πρωταγωνιστούν οι Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Τζουλιάν Μουρ, Γούντι Χάρελσον. (ΗΠΑ, 2014, 107′)