Υπερήφανος για την προσφορά της Νέας Δημοκρατίας στη χώρα τόνισε πως είναι ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 44 ετών από την ίδρυσή του.

«Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας: «Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για όσα πέτυχε μέχρι σήμερα το κόμμα του, ενώ ανέφερε και το στόχο που θέτει ο ίδιος για το μέλλον. «Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα» υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις θέσεις του για «ανάγκη ενότητας στη βάση, και συνεννόησης στην κορυφή». «Επιμένω στην κινητοποίηση του απλού πολίτη, που πρέπει, επιτέλους, να βγει από το τέλμα της απογοήτευσης. Για να συναντηθούμε όλοι στην ίδια διαδρομή που θα φέρει μια φωτεινή μέρα για την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όσον αφορά στο νέο λογότυπο του κόμματος, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως «είναι τόσο διακριτό, ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο. Και ταυτόχρονα, τόσο αφαιρετικό, ώστε να προβάλλουν επάνω του, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας, τις δικές τους ελπίδες και προσδοκίες».

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1047860506114109440

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στα 150 μέλη του Μητρώου Στελεχών που βρέθηκαν στην εκδήλωση, λέγοντας πως «δεν ανήκαν στον κομματικό μηχανισμό και δεν είχαν σχέση με την πολιτική, αλλά εμπνέονται από το κοινό μας όραμα και αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μας».

«Πολλοί από αυτούς θα είναι στα ψηφοδέλτιά μας» συμπλήρωσε.